Hmmm, yummy!

Geen tijd om een appeltaart te maken? Probeer eens iets anders met het tussendoortje!

Wat heb je nodig?

– 12 kleine appels (bijvoorbeeld Granny Smith)
– 12 houten pennen
– 75 gram geroosterde pinda's, gehakt
– 75 gram smarties
– 1 kg pure chocolade, gehakt

Hoe maak je het?

1. Steek de houten pennen door het hart van de appel. Doe de geroosterde pinda's en smarties op 2 verschillende bordjes en zet dit apart.

2. Doe de chocolade in een metalen of glazen kom en zet deze in een pan met zacht kokend water. Zo smelt de chocolade. 

3. Haal de chocolade van het vuur en dip de appels hierin. Draai ze rond in de chocolade zodat ze een egaal laagje krijgen. Rol ze daarna in de pinda's en de smarties en leg ze op een stuk vetvrij papier. Doe dit met alle appels.

4. Laat de chocolade om de appels hard worden op kamertemperatuur in 20 minuten. 

Geniet ervan!