In de nieuwe film RATTER

Ben je een held op sokken als het om scary movies gaat? Knijp dan maar even je oogjes dicht, want de film RATTER is dus echt je worst nightmare ;-). 

In RATTER volg je Emma (Ashley Benson). Voor haar studie verhuist ze naar New York City. Ze scoort een fijn appartementje, leert een knappe New Yorker kennen en ze is dolgelukkig. Snappen we. Maar dan gebeuren er ineens wel heel gekke dingen.

Foto's verdwijnen van haar laptop, ze krijgt gekke berichtjes, spullen in huis lijken verschoven te zijn… Enne, wordt ze écht continu in de gaten gehouden of is Emma cray cray

Nope, geen gekkigheid voor Em. Ze wordt namelijk geteisterd door een ratter; een hacker die in haar computer en mobiele telefoon duikt. Op die manier kan de psycho haar 24/7 in de gaten houden – zonder dat ze het doorheeft. Yikes!

RATTER ging vorig jaar in première op verschillende filmfestivals, op 1 maart komt-ie uit in Amerika. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte. Tot die tijd rapen wij alvast al onze beetjes moed bij elkaar ;-). We're gonna need it!