Wat kijk jij vanavond?

De eerste echte herfststorm is een feit, dus vanavond verdien je het om lekker te chillen voor de tv. Kruip onder een warm dekentje en enjoy je tv night!

 

 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
Vanavond komt Sheldons moeder op visite, maar dat loopt anders dan verwacht. Ze brengt namelijk meer tijd door met zijn vrienden, dan met Sheldon. Zijn jaloezie zorgt voor spanning in de vriendengroep. In de aflevering daarna ontmoet Leonard een leuk meisje, en komt in de verleiding om te liegen over zijn vriendin Priya. 

Grenzeloos Verliefd – 20:30 uur op NET5
Freya werd in Canada verliefd op Trent. Hij woont op het platteland, en dat heeft ze altijd erg leuk gevonden. Daarom heeft ze nu de knoop doorgehakt om te verhuizen naar zijn kleine dorpje. Maar vindt ze het platteland ook leuk voor een langere tijd?

Princesses Long Island – 21:00 uur op TLC
In deze nieuwe serie op TLC volg je zes vrijgezelle twintigers die op zoek gaan naar hun Prince Charming. Ze wonen allemaal nog thuis, bij hun rijke ouders in Long Island. Behalve Joey, die niet uit een rijk gezin komt. In de eerste aflevering zorgt dit meteen al voor ruzies.  

FILMTIP
Killers – 20:30 uur op Veronica

Jen (Katherine Heigl) en Spencer (Ashton Kutcher) zijn een getrouwd en burgerlijk stel, en wonen in een rustige buitenwijk. Maar als Spencer ineens te maken krijgt met iemand die hem wilt vermoorden, komt zijn ware aard naar boven. Hij blijkt een verleden als huurmoordenaar te hebben en het leven van hem en Jen staat volledig op z’n kop.