Alles over zijn girl Becky G

Hoe adorable zijn Austin Mahone en Becky G… <3 

De twee zijn nog niet zo heel lang samen, maar wel al head over heels in love met elkaar. Tijdens een interview kon Austin namelijk alleen maar over de Beckster praten. Aw! 

Hij vertelde: 'We hebben zoveel met elkaar gemeen. Het is echt fijn om samen te zijn met iemand die in dezelfde business zit. Als ik ergens mee zit, kan ik het met haar bespreken. En ze begrijpt het ook, want ze maakt hetzelfde mee.'

En dat niet alleen. Ze hebben namelijk ook de tijd van hun leven samen. Zo nam Austin haar laatst mee op een sweet surprise date.

Austin: 'Ze had geen idee waar we heen gingen. Het was best ver, we moesten twee uur rijden. Ze werd helemaal gek! Uiteindelijk kwamen we bij een soort dierentuin aan. Je kan alle dieren daar vasthouden. We hebben gespeeld met baby tijgers, beertjes en aapjes. Het was zo leuk!

Hoe cute! Maar dan blijft er nog één vraag over… Wanneer komt dat duet, love birds?

Nou, pretty soon. Austin vertelde namelijk: 'Ik had thuis een nummer geschreven, en ik vroeg of Becky ook een stukje met me wilde zingen. Ik denk dat het op m'n nieuwe album komt. It's pretty cool.'

We kunnen niet wachten, Aus ;-). 

Wat vind jij van dit stelletje?