Met Freek op ontdekkingstocht

Soms heb je zin in iets nieuws: niet weer dezelfde series of programma's. Good news! Vanavond starten verschillende programma's voor het eerst. Enjoy!

Chantal blijft slapen om 20.30 uur bij RTL 4
In haar nieuwe programma blijft Chantal Janzen bij verschillende BN'ers slapen. Haar eerste logeerpartijtje is bij Humberto Tan vanavond. Halina Reijn en Carlo Boszhard staan ook op haar agenda. Waar mag ze slapen en wat komt ze allemaal over iedereen te weten? 

Freek Vonk in Australië om 21.00 uur op NPO 3
Heb je genoeg van die kille herfst? Ga met Freek mee naar Australië! De altijd even enthousiaste bioloog Freek Vonk gaat voor BNN op ontdekkingstocht Down Under. Welke bijzondere dieren komt hij hier allemaal tegen? Lucky TV maakte alvast een hilarisch voorproefje: 

 

Bluf om 21.55 uur op RTL 5
Philip, Tjé, Hein en Mark zijn de beste vrienden. Vanavond zie je hoe ze allerlei weddenschappen met elkaar afsluiten. Dat kan natuurlijk nooit goed gaan… O.a. met Géza Weisz en Jan Kooijman. 

Friends With Money om 20.30 uur op RTL 8
Olivia (Jennifer Aniston) moet de grootste moeite doen om geld te verdienen. En in de liefde is ze ook niet echt happy. Terwijl haar drie best friends gelukkig getrouwd en superrijk zijn. De drie vriendinnen besluiten voor Olivia op zoek te gaan naar een lover…