Bring on the popcorn

Brak jouw hart een heel klein beetje toen MTV de laatste aflevering van seizoen 4 van Awkward uitzond? We know the feeling… Maar, goed nieuws: Vanaf morgen check je gewoon weer nieuwe afleveringen!
 
In het eerste deel van seizoen 4 maakte je kennis met Luke, de knappe college boy waar Jenna verliefd op werd. Haar gevoelens voor Matty bleven stiekem wel overheersen. Matty vond ondertussen liefde bij new girl Eva Mansfield, wat de situatie niet bepaald makkelijker maakte. Luke besloot dat hij het zat was, en dumpte Jenna tijdens hun school skitrip. Kiest Jenna dit seizoen toch weer voor Matty, of gaat ze alles op alles zetten om Luke terug te winnen? 
 
Naast de boy issues, is er ook een probleem met Eva. Sadie deed namelijk een shockerende ontdekking over de new girl. Eva bleek namelijk niet écht Eva te heten, maar Amber Horne. Wait, what? That's right, Eva is een liar! Wat heeft zij te verbergen? En is ze gevaarlijk? En alsof er nog niet genoeg drama speelde, kondigt Eva ook nog eens aan dat ze zwanger is van Matty. Oh, boy…
 
Was er ook nog ruimte voor good vibes en true love in seizoen 4 van Awkward? Nope, not really. We zagen namelijk hoe Jakara weer Jake & Tamara werd, na een tragic break-up. Kiezen ze voor the single life, of toch weer voor elkaar? 
 
Wij kunnen niet wachten om te zien hoe al deze stories zich verder ontwikkelen. Zorg dus dat je morgen om 19:10 uur klaarzit, voor de nieuwe aflevering op MTV!