Ken je dit coole handschoenenmerk al?

Winter is coming! En daar heb je fab handschoenen bij nodig. Ken je L.M.B.K Young al? 

L.M.B.K Young by Laimböck is een fris handschoenenmerk powered by een jong en trendy team met meiden die zorgen dat er ook dit jaar een edgy handschoenencollectie in de winkels ligt.

Benieuwd hoe zo'n collectie tot stand komt? L.M.B.K geeft je een backstage sneak peek 🙂 

 

Voordat de nieuwe collectie in de schappen ligt, gaat er van alles aan vooraf. Elk seizoen bekijken we opnieuw alle trends, maken we passende kleurkaarten & ontwerpen en kiezen we de materialen.

 

 

 

 

 

 

 

Als de eerste designs zijn gemaakt, worden de samples gemaakt. Deze komen in alle kleuren en maten op kantoor binnen, die we natuurlijk maar al te graag doorpassen 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

Om de klant te inspireren wordt de showroom omgebouwd tot een kleine shop-in-shop met displays van roestvrijstaal met een stoere wood look.

 

 

 

 

 

 

 

 

Eén van de meeste spannende maar ook leukste events per collectie is de fotoshoot. Het voorbereidende werk en het toeleven naar de dag maakt het op de dag zelf extra gezellig. En des te groter de ontlading als het er op zit en alles er goed uit ziet op de camera. 

 

­­­

 

 

 

 

 

 

Zin in nog meer LMBK fun? Alle meiden die bij LMBK werken, houden een blog bij. Wij hebben het niet alleen over handschoenen, maar ook over leuke lifestyle weetjes, stedentrips en actuele items. Deze vind je op www.LMBK-young.com. Neem een kijkje & have fun!