Hello Olly 🙂

Yes! Olly Murs vond afgelopen dinsdag een gaatje in zijn overvolle agenda en kwam een middag naar Nederland. Het werd een vliegensvlug bezoekje om wat fans te ontmoeten en zijn nieuwste single bij Q-Music en RTL Late Night te laten horen. 

STOP 1: Q-Music
'Nog één nummer voor we het interview beginnen' zegt dj Niek van der Bruggen tegen Olly, terwijl hij Sexy Als Ik Dans van Nielson instart. Olly begint spontaan te dansen en laat met een simpele maar betekenisvolle 'I Like It' weten dat hij het een lekker nummertje vindt. En dat terwijl hij niets van de tekst begrijpt. We like 😉

Als Olly vervolgens zelf zijn nieuwe single Wrapped Up begint te spelen, zorgt de Britse hottie er samen met zijn band voor dat de hele studio in een swinging mood komt. 

Frikadel
Maar het wordt pas echt leuk als de fans hun vragen mogen stellen. Nikki daagt hem uit om een frikadel en kroket te eten. De kroket valt goed in de smaak. De frikadel ook, totdat Niek Olly vertelt wat er eigenlijk in zit en Olly niet weet hoe snel hij het uit moet spugen. 

Lizzie wil weten welke naam zijn knuffel had toen Olly nog een kind was. ‘OMG ik had een kleine Popeye knuffel toen ik klein was, ik weet nog dat ‘ie een naam had, maar die kan ik me niet meer herinneren. Het was vast heel random, zoals Sam.’ 

Ze heeft een cadeautje voor Olly meegenomen, een knuffel waarvan hij de naam niet snel zal vergeten, de mascotte van haar favoriete voetbalclub Feyenoord: de olifant Olli! Vol trots en met drie zoenen geeft ze Olly het knuffeldiertje. 

‘Weet je wat ik zo leuk vind als ik in Nederland ben? Je geeft elkaar hier drie zoenen!’ zegt Olly, die met zijn gelijknamige knuffeldier zo blij is als een klein kind met een lolly. 

 

Rude
Olly sluit bij Q-Music af met een epic cover van Rude, origineel van MAGIC! Waarom? Omdat hij dit het tofste nummer van 2014 vindt! ‘I absolutely love that song!’ 

 

Next stop: RTL Late Night
Alsof één celebrity ontmoeten nog niet genoeg is, lopen we uiteraard ook nog Humberto Tan tegen het lijf!

Tijdens de soundcheck staat buiten voor het raam een groep fans luidkeels mee te zingen. Olly en de band gaan nog snel een hapje eten en bereidden zich voor op het laatste optreden van vandaag.

'I love music and entertaining', vertelt Olly aan Humberto die hem complimentjes geeft over zijn dans moves. Benieuwd naar het hele interview en optreden? Je vindt de video hieronder! 

Check alle foto's in de fotogalerij. See you soon Olly! 😉 

 

 

Verslag van Ramona Rutten (Sony Music)