Zit jij al klaar?

Je hebt deze drama-uh-dinsdag, weer overleefd. Zijn er nog paaseitjes, paashazen en andere chocolaatjes over?

Laat de perfecte plaats om die guilty pleasures op te eten nou de bank zijn. Voor de televisie. 

First Dates – 20:30uur op NPO3
Een eerste date is al spannend genoeg. En dan zijn er ook nog eens camera's op je gericht! Voor ons wel heel leuk natuurlijk. De ongemakkelijke stiltes en de eerste vonk… We mogen van het begin tot het eind meegenieten.

Adam zkt. Eva – 20:30uur op RTL5
Nog meer blind dates, maar de kans is groot dat dit jouw worst case scenario eerste date is. Hoezo? De kandidaten komen naakt op een onbewoond eiland terecht. Geen kleding, make-up, sieraden of smartphone om je achter te verschuilen dus. En is die ene jongen nog steeds wel zo leuk als 'ie zijn kleren aan heeft…

The Wedding Singer – 20:30uur op SBS9
Robbie Hart (Adam Sandler) is een foute bruiloftzanger. Hij komt steeds opnieuw een leuke serveerster (Drew Barrymore) tegen..

Bagels & Bubbels – 20:30uur op Net 5
Een nieuwe dramaserie: Bagels & Bubbels: Zij Hoort Bij Mij. De gorgeous Noa Hollander (Bracha van Doesburgh) is een beroemd model. Ze wordt verliefd op bakker Rick (Egbert-Jan Weeber). Is hun liefde sterk genoeg om alle obstakels te overwinnen? We will see!

Country Strong – 20:30uur op RTL8
Beau Hutton (Garrett Hedlund) werkt samen met Kelly Canter (Gwyneth Paltrow) aan haar comeback. De twee worden verliefd op elkaar en dat wordt behoorlijk ingewikkeld.