Waar blijf jij vanavond voor thuis?

It's time to relax. Heb jij het lekkerste hoekje van de bank al opgeëist en je moeder doorgegeven welke smaak thee ze je zo moet komen brengen? Dat wordt de hoogste tijd, want voor je het weet beginnen je favo televisieprogramma's weer. 

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 op RTL4
Meerdijk is in rep en roer. Vooral nu Ardil is overleden. Aysen wil de zaak oplossen een probeert een geheime afspraak met één van haar collega's te maken. Ondertussen maakt Bianca zich zorgen om haar gezondheid. Ze moet bijkomen van wat ze haar in het ziekenhuis hebben verteld. Anton denkt dat brand stichten een goede oplossing voor zijn problemen is. Hmm, de goede tijden zijn ver te zoeken.

Adam zkt. Eva – 20:30 op RTL5
Zelf moet je er natuurlijk niet aan denken, maar stiekem is het wel een beetje vermakelijk om te zien hoe anderen hun eerste date hebben. Naakt. Op een prachtig eiland op de Filipijnen leren ze elkaar beter kennen. Is de spark aanwezig? En vinden ze elkaar net zo leuk met kleren aan? 

Bagels & Bubbels – 20:30 op Net 5
Bakker Rick (Egbert-Jan Weeber) heeft een relatie met supermodel Noa (Bracha van Doesburgh). Dat dat niet altijd alleen maar lastig is, realiseert hij zich als hij met Noa mee mag op een tripje naar Dubai. Minder leuk is dat ze met de zoon van de producent van haar opdrachtgever uiteten moet. Gelukkig weet Rick haar uit zijn handen te bevrijden.

Joe Somebody – 20:30 op SBS9
Zin in een funny film? Kijk dan Joe Somebody. Hoofdrolspeler Joe Scheffer (Tim Allen) wordt in elkaar geslagen. Dat gebeurt ook nog eens voor de ogen van zijn dochter. Joe besluit het heft zelf in handen te nemen. Hij ondergaat een make-over, neemt zelfverdedigingslessen en zorgt dat hij zijn carrière een boost krijgen… Met Hayden panetierre! 

The Count Of Monte Cristo – 20:30 op Veronica
Ready for some adventure? Dit is een verfilming van het boek De Graaf Van Monte Cristo dat in de negentiende eeuw werd geschreven. Hoofdrolspeler Edmond Dantès wordt verraden en in de gevangenis gegooid. Maar hij laat het er niet bij zitten. Hij graaft een tunnel en ontsnapt.

Foute Vrienden – 22:30 op RTL 5
De vier vrienden Klaas, Pepijn, Pim en Albert Jan maken het elkaar wel heel moeilijk. Gelukkig zijn het jouw vrienden niet en kan jij veilig vanaf je bank of vanuit je bed lachen om hun avonturen ;-). Omstebeurt gaat er één op pad met een oortje in. De anderen fluisteren in wat hij moet zeggen. En ja, dat zijn meestal de meest beschamende dingen.