Delicious!

Niks te doen op deze regenachtige dag? 

Haal de ingrediënten in huis en bak deze heerlijke cake.

Wat heb je nodig?
– 300 gram boter
– 300 gram suiker
– 6 eieren
– 300 gram zelfrijzend bakmeel
– 110 gram gemalen kokos
– 6 bananen
– 4 eetlepels poedersuiker

Hoe maak je de cake?

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de boter en suiker met een mixer in 5 minuten romig. Voeg beetje bij beetje het ei toe en daarna het zelfrijzend bakmeel, een mespunt zout en tot slot 100 gram kokos. Bewaar 1 eetlepel kokos voor later.

2. Prak de bananen en meng ze met een spatel door het beslag. Bestuif de cakevorm met het meel. Schud overtollig meel uit de vorm. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in het midden van de oven in 1 uur en 10 minuten gaar. 

3. Controleer of de cake gaar is door er een satéprikker in te steken. Komt deze er droog uit, dan is de cake gaar. Neem de cake uit de oven, bestuif 'm met poedersuiker en laat 'm 5 minuten afkoelen. Haal de cake uit de vorm en zet 'm op een rooster. Bestrooi het laatste kokos eroverheen.

Eet smakelijk!