En meer op tv 2n!

Geen zin om te shoppen vanavond? Gelijk heb je, want er zijn toch genoeg leuke dingen op tv ;-).

Volg jij vanavond live wie er met een BBC Music Award naar huis gaat, ga je voor een romantische movie of kijk je de halve finale van Expeditie RobinsonCheck alle tv-tips hieronder. 
 

Expeditie Robinson – 20:30 uur op RTL5
Vanavond maken de vier overgebleven celebs zich klaar voor de halve finale, maar spelconstructie is verre van prettig. Ze moeten namelijk aan een menselijke centrifuge gaan hangen. Wie dit het langst volhoudt wint. Van wie wordt er afscheid genomen?

BBC Music Awards – 21:00 uur op BBC1
De grootste sterren van nu maken zich klaar voor de allereerste uitreiking van de BBC Music Awards. En bij een awardshow horen natuurlijk ook awesome optredens. Onder andere One Direction, Ellie Goulding, Ed Sheeran en George Ezra gaan hun liedjes laten horen. Cool!

FILMTIP
The Twilight Saga: Eclipse – 20:30 uur op NET5
Bella Swan (Kristen Stewart) is in gevaar als Seattle wordt geteisterd door een opeenvolging van geheimzinnige moorden en een evil vampier die wraak wil nemen. Ondertussen wordt ze ook nog eens gedwongen om te kiezen tussen haar liefde voor Edward (Robert Pattinson) en haar vriendschap met Jacob (Taylor Lautner). Haar keuze kan de eeuwige strijd tussen vampieren en weerwolven weer opnieuw aanwakkeren.

P.S. I Love You – 20:30 uur op RTL8
Gerry (Gerard Butler) en Holly (Hilary Swank) kunnen nogal eens ruzie hebben, maar ondanks alles lijken ze voor elkaar gemaakt. Dus als Gerry plotseling overlijdt is Holly ontroostbaar en sluit ze zichzelf af voor de buitenwereld. Totdat ze een brief krijgt die door Gerry geschreven is. Hierin vertelt hij haar dat ze elke maand een brief van hem zal ontvangen met daarin een opdracht die ze uit moet voeren. Zo begint voor Holly een jaar vol avonturen.

Chalet Girl – 22:50 uur op NET5
Kim (Felicity Jones) is een geweldige skateboarder, maar vanwege familieomstandigheden moet ze haar carrière opgeven en voor haar vader zorgen. Ze heeft een saai bijbaantje, maar droomt ervan om iets nieuws te gaan doen. Als ze een cursus gaat volgen om hostess te worden, krijgt ze de mogelijkheid om in een luxe chalet in de Alpen te gaan werken. Ze leert daar snowboarden en blijkt een natuurtalent te zijn. Maar dan wordt ze stapelverliefd op Jonny (Ed Westwick), de zoon van de baas en loopt alles net even anders.  

Fotografie: BrunoPress