What a night!

Gisteravond was CosmoGIRL! te gast bij de exclusieve lancering van de vernieuwde DKNY geur Be Delicious. En delicious, dat is-ie! De internationale pers was naar Amsterdam gekomen om niet alleen de nieuwe geur te besnuffelen maar ook om te zien wie het gloednieuwe gezicht is van de campagne. Niemand minder dan Dutch girl Marloes Horst kreeg deze grote eer.

 

CosmoGIRL! mocht even met haar bijkletsen:

 

Je komt uit Nederland, maar woont al 6 jaar in New York. Mis je Nederland?

” Ja, soms wel. Ik mis mijn familie natuurlijk, maar ik voel me wel heel erg thuis in New York. Het is de enige plek ter wereld waar ik geen heimwee krijg. De mensen werken er keihard en zijn erg ambitieus en laid back, net als in Nederland.”

 

Hoe was het om verkozen te worden als het nieuwe gezicht van Be Delicious?

” Te gek! Het is zo'n grote eer! Ik vond het wel spannend, want ik ben de opvolger van Lara Stone en ik ben enorm fan van haar. Zij is een van mijn grote voorbeelden.”

 

Wat vind je zelf van het eindresultaat van de commercial?

” Prachtig! Ik kan er naar blijven kijken, hihi. Het was heel leuk om in deze rol te kruipen. Ik vind het cool dat de opnames deels 's nachts waren en je daar niets van terugziet. Het lijkt echt een heerlijke zonnige dag in New York.”

 

Heb je nog tijd om nog iets leuks voor jezelf te doen nu je hier bent?

” Nee, niet echt. Ik ben hier maar 24 uur, speciaal voor de lancering, wat natuurlijk al te gek is! Mijn moeder komt morgen naar Schiphol, dus dan kan ik die ook weer even zien. Daar verheug ik me erg op.”

 

Is het reizen, inclusief jetlags, zwaar?

” Daar ben ik gelukkig inmiddels aan gewend. Om mijzelf een beetje op te frissen na een lange vlucht gebruik ik graag een verzorgende gloss voor mijn lippen, die ik ook op mijn wangen kan gebruiken. Twee-in-een producten zijn da bomb. Voor mijn ogen ben ik tevreden met een beetje mascara. Uiteraard mag een frisse splash met Be Delicious niet ontbreken. Er zitten ingrediënten in die ook mijn huid een flinke oppepper geven, hoe handig is dat?”

 

Wat doe je in je vrije tijd?

“Ik vind het heerlijk om naar de film te gaan en met mijn vrienden te chillen. Omdat ik zoveel reis zie ik hen niet zo vaak. En ik ga heel graag met mijn hondje naar het park. Zij is de liefde van m'n leven!”

 

Ga je van de week nog leuke fotoshoots doen?

” Ja! Ik mag van de week weer voor Victoria's Secret poseren. Daar heb ik superveel zin in!”

 

De vernieuwde Be Delicous is vanaf April volgend jaar te koop.