Blijf vanavond lekker binnen! 🙂

No way dat jij vanavond naar buiten gaat met deze storm? Snappen we. Daarom hebben wij weer de leukste programma's voor je uitgezocht.

 

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL4
Daryl en Noud hebben al een tijdje strijd, omdat Noud er vandoor is gegaan met Sascha, de vriendin van Daryl. Als uit bloedonderzoek blijkt dat Daryl spierverslappers binnen heeft gekregen, geeft hij meteen Noud de schuld. Maar Aysen vindt een spoor dat naar iemand anders leidt…

The Big Bang Theory – 20:05 uur op Veronica
Penny komt te laat op haar werk, omdat er een levensgrote tijdmachine uit 1960 wordt bezorgd. Ze wordt boos op Leonard, omdat ze zijn sci-fi verzamelobsessie kinderachtig vindt. Zij vindt dat hij hier eens mee moet stoppen.

Wie Is De Mol? – 20:30 uur op NPO1
De zoektocht naar de Mol gaat weer verder. Ajouad zette bij de eerdere executies een joker in en hierdoor is hij nog in de race. Hij heeft alleen geen idee of hij wel op de goede weg is. En zou één van de andere kandidaten weer de opdracht krijgen om geld uit de pot te stelen?  

Devious Maids – 21:00 uur op TLC
Carmen voelt zich bedreigd door Alejandro’s ex-lover. Ondertussen doet ze haar uiterste best om ervoor te zorgen dat haar carrière geen gevaar loopt.

FILMTIP
The Honeymooners – 20:30 uur op RTL8
Funny komedie over Ralph Kramden, die buschauffeur is in NYC. Hij heeft altijd de grootste plannen om iets van zijn leven te maken, maar dit mislukte elke keer weer. Dit tot grote ergernis van zijn vrouw Alice. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn beste vriend en bovenbuurman Ed Norton. Ook Eds vrouw Trixie ergert zich aan de wilde plannen van de mannen.
Alice en Trixie leggen hun spaargeld bij elkaar om een aanbetaling te kunnen doen voor hun droomhuis. Maar als de mannen in de gaten krijgen dat hun vrouwen een geheime spaarpot hebben, komen ze op een idee.