Pimp die ogen 2.0!

Die eeuwige, saaie, veilige, natural brown ooglook was ik vandaag echt even spuugzat. Met het heerlijke zonnetje dat door mijn raam scheen en het geluid van vrolijk fluitende vogeltjes (lees: krijsende meeuwen), had ik behoefte aan heel veel KLEUR! Het is gedaan met de winterdip. Ik moedigde mezelf aan: ‘Kom op Noëlla, gooi je oogschaduwverzameling ondersteboven en pik de meest felle en onmogelijke kleuren eruit.' Het is vandaag tijd om de stoute schoenen aan te trekken en prachtige kunst op mijn oogleden te maken.

En ja hoor, na wat gegraai tussen mijn oogschaduws, zag ik een paar neon-bommetjes van Sugarpill Cosmetics liggen. Felroze en knalgeel. Niet te missen tussen al dat bruin! Tja, oke dan… Ik stond erbij en ik keek ernaar (voor zover mijn ogen die mega brightness aankonden). Ondertussen in mijn gedachten: Hmm… Dit is wel érg fel he? Wie gebruikt deze kleuren in hemelsnaam als oogschaduw? Carnaval is al voorbij, toch? Misschien moet ik toch maar even een ander onderwerp voor mijn blog verzinnen…

 

Ik besloot mezelf niet zo aan te stellen en de uitdaging aan te gaan. ‘Je bent verdorie een beautyblogger, Noëlla! Jij kan dit!’, zei ik tegen mezelf. 

Ik pakte er nog een wit oogschaduwdoosje van Sugarpill bij om mijn look mooi mee te kunnen highlighten.

How to
Ik begon safe. Ik bracht de witte kleur aan in mijn binnenste ooghoeken voor een open blik, maar toen moest ik er toch echt aan geloven. Heeeeel voorzichtig dipte ik mijn kwastje in het gele pigment en drukte ik de poeder superzachtjes op mijn ooglid. Ik bracht de kleur alleen aan op het middelste gedeelte van mijn bewegende ooglid. Een klein nadeel was dat er vet veel glitters op mijn wangen vielen, maar dit was makkelijk weg te vegen met een poederkwast.

Vervolgens pakte ik de felroze ‘Dollipop’ erbij. Met een klein oogschaduwkwastje bracht ik de kleur aan in mijn buitenste ooghoeken en in mijn crease (arcadeboog).

Kijk die look eens knallen! Men zegt altijd dat roze oogschaduw je een ‘zieke’ uitstraling geeft, maar ik ben het daar dus echt niet mee eens. Supercool dit, toch?! Ik maakte de look af met een zwart oogpotloodje dat ik aanbracht op mijn onderste en bovenste waterlijn. Een flinke klodder mascara kon natuurlijk ook niet ontbreken. O ja! En als laatst heb ik nog een klein beetje witte oogschaduw onder mijn wenkbrauwen aangebracht.

Conclusie: ik koop vanaf nu alleen nog maar gekleurde oogschaduws. Al die poepkleurtjes in mijn stash zijn hartstikke mooi hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar soms moet je gewoon eens even lekker out of the box gaan, om erachter te komen dat je met knalroze en kanariepieten-geel ook supergave looks kunt maken.

Als ik je een tip mee mag geven: Hou je lippen rustig als je voor een kleurenexplosie op je ogen gaat. Anders bestaat de kans dat kleine kindjes een ballon van je willen kopen, omdat ze denken dat je Pipo de Clown bent… Niet cool!

De producten die ik heb gebruikt:
Witte oogschaduw: Diamond Eyes €11,99 Sugarpill
Roze oogschaduw: Dollipop €11,99 Sugarpill
Geel pigment: HI-VIZ Neon €11,99 Sugarpill

Sugarpill Cosmetics is online te koop via Enchantra.com.

Tot volgende week girls!

Liefs, 
Noëlla