…want wortelen zijn zó hashtag-healthy!

Hallo'tjes! 
 
Daar is ze weer hoor. Jullie favoriete beautyblogger ;). Na twee weken als een kluizenaar geleefd te hebben, vragen jullie je vast af of ik mijn eindexamen gehaald heb…  Nou, eh: nee. Laten we daarom maar snel back to beauty gaan! 
 
#healthy
Jullie zijn vást allemaal op de hoogte van de healthy-geitenwollensokken-quinoa-gojibessen-yoga-hype. Ook ik ben mij bewust van deze gezondheidstrend en daarom besloot ik, na het maandenlang genegeerd te hebben, ook maar een poging te wagen. Ik ruilde mijn broodje Nutella in voor een bakje yoghurt als ontbijt en ik heb wat sportuurtjes ingepland. Ingepland ja, want uitvoeren lukt me nog niet.
 
Wilma wortel
Ook op het gebied van beauty ben ik lekker healthy bezig, want ik eet volop worteltjes voor mooie ogen (uiteraard verwerkt in een smeuige carrot cake), maar ik smeer het ook op mijn huid. Jep, je leest het goed: vandaag review ik voor jullie twee producten van dit hippe beautymerk: YES to Carrots
 
 
Wat vind ik daar nou van?
Yes to Carrots is parabeen- en dierproefvrij en bijna 100% natuurlijk. Ik had weleens van het merk gehoord, maar ik heb er zelf nog geen ervaring mee. Toen ik een perspakketje kreeg van Yes to Carrots met de reinigende gezichtsscrub en de body lotion, ging ik er meteen mee aan de slag. Ik kon tenslotte wel een oppeppertje gebruiken na het afstudeerdrama…
 
 
Exfoliating Facial Cleanser (96% natuurlijk)
 
De geur: Het heeft zo'n typische crème geur. Heel subtiel, heel zacht en totaal niet chemisch. Lekker!
De textuur: Verrassend! De exfoliator (een soort scrub) is heel romig en heeft een fijne korrel. Helemaal perfect voor de gezichtshuid.
Het resultaat: Ik ben fan. Dit product maakt mijn huidje lekker glad, maar laat ook een soort crème-achtig laagje achter. Hij zal dus ook erg geschikt zijn voor de droge huid!
 
 
 
Body Lotion (97% natuurlijk)
 
De geur: Heel anders dan de gezichtsscrub. Je ruikt 'm eigenlijk nauwelijks… Als geurenfreak mag de lotion voor mij wel iets sterker ruiken.
De textuur: De lotion is vrij dun en smeert daardoor goed uit. Hij trekt ook lekker snel in, waardoor je geen last hebt van plaktaferelen.
Het resultaat: Ik had verwacht dat zo'n dunne substantie niet hydraterend genoeg zou zijn, maar aan het einde van de dag zie ik nog steeds geen schilfers op mijn huid. Toppertje wat mij betreft! Op de geur na dan…
 
 
YES to #healthy!
Ik ben om. Met deze healthy beautyproductjes loop ik helemaal mee met de gezondheidstrend. Vooral voor de droge huidjes is Yes to Carrots écht een aanrader! Oja, en als je niet houdt van 'troep' in je beauty stuff, dan ben je bij dit merk aan het juiste adres. 
 
Je kunt Yes to Carrots kopen bij o.a. de Tuinen en Etos.
 
Prijzen:
Exfoliating Facial Cleanser – €8,99
Nourishing Body Lotion – €9,99
 
Liefs,
Noëlla