‘Een lijstje met voornemens die vol te houden zijn voor slappelingen zoals ik’

Van een nieuw, gezond eetpatroon naar elke dag zweten in de sportschool. O ja, en natuurlijk een lievere dochter zijn en je broer/zus iets minder vaak de hersens in slaan. Dit soort spetterende, amper vol te houden, voornemens kennen we inmiddels wel… 

 

Omdat ik nu al weet dat ik volgende week weer van een kaasbroodje sta te smullen op het station en na 2 lesjes bodypump 11 maanden spierpijn heb, wilde ik een lijstje met voornemens maken die wat makkelijker vol te houden zijn voor slappelingen zoals ik.

 

Oke here we go, mijn beautyvoornemens voor het jaar 2014:

 

1. Minimaal 1 keer per maand een bezoekje brengen aan de schoonheidsspecialiste. Af en toe is een grondige schoonmaakbeurt gewoon echt even nodig. Lekker al die prut uit je pori?n laten verwijderen en een peeling ondergaan voor een stralende snuit. But don't pluk my eyebrows mevrouw de schoonheidsspecialiste, want dan word ik wild! 

 

2. Mijn teenhaar bijhouden. Ja teenhaar ja. Ik heb een bosje lange zwàrte haren die bovenop mijn grote teen groeien. Gelukkig heeft mijn vriend geen voetenfetish. Deel ik dit echt op het internet? Ach, ik zal vast niet de enige zijn die hier last van heeft. Hoop ik…  Aangezien het me kapot irriteert, heb ik besloten om vanaf nu voor eeuwig afscheid te nemen van die stomme teenharen. Oke, lasertherapie voor teenhaar gaat misschien wat ver, maar af en toe een harsstripje eroverheen moet voldoende zijn…

 

3. Mezelf vaker insmeren met bodylotion. Maar oooh, wat is het toch stierlijk vervelend als je na een hete, stomende douche niet meteen in je warme onesie kan kruipen. Eerst moet je nog dat hele lijf insmeren met IJSKOUDE bodylotion. Alsof je vanuit een tropisch zwembad met je blote kont op de Noordpool wordt gezet. Brrr, haat! Daarom sla ik deze smeersessie te vaak over. Hello dry legs! Hoe lossen jullie dit altijd op? 


 

4. De perfecte winged eyeliner maken… 2014 wordt voor mij het jaar waarin ik dè perfecte winged eyeliner kan maken bij mezelf. Oke, wings maken kan ik als een baas, maar vervolgens verdwijnen ze onder mijn overhangende oogleden. 'Hooded eyes' noemen ze dat in beautyland. Irritant! Maar ik accepteer dit niet langer. Ik wil ook van die mooie vleugels aan mijn ogen. Meiden met hetzelfde probleem kunnen dit jaar van mij een baanbrekende tutorial verwachten om dé perfecte winged eyeliner voor hooded eyes te maken. Yes we can!

 

5. Creatieve hair do's it is! Vlechten, krullen, stijlen, waves, pruiken, extensions, haarbanden, strikjes, tondeuses… Het is tijd voor creatieve kunst op mijn hoofd. Voortaan sta ik een uur eerder op om de coolste kapsels te creëren. Het is gedaan met de ik-ben-te-lui-om-mijn-haar-te-doen-beanies (oke, waarschijnlijk niet helemaal, want beanies zijn gewoon tha bomb). Maar ik zal in ieder geval vaker in het openbaar verschijnen met een haardos waar minstens een borstel doorheen is gegaan! 

Dit was mijn top 5 beautyvoornemens voor het aankomende jaar. Op 31 december 2014 sta ik met een extra vet kaasbroodje in de hand op het station met een coupe de creatief, een huid zo zacht als een baby, gladde tenen, en wings waar je 'u' tegen zegt. Oja, en ik wil natuurlijk ook graag afstuderen… Bring it on!

 

Liefs,

Noella