Nieuwe verslaving: SUSHA bandjes & matchy nagels

Eén heeeele goede dinsdag dames!

Ik heb iets supertofs ontdekt de afgelopen week: armbandjes van SUSHA! Even ter verduidelijking: Ik schrijf alleen over leuke nieuwigheden die ik zelf écht helemaal te gek vind. En dit is er toevallig zo'n eentje.

 

SUSHA is een hip merk, gerund door een echte crea bea met een liefde voor sieraden: Sharonne. Voor een fijn prijsje maakt ze een megastoere, leren armband voor je. De leren band kun je in allerlei kleuren bestellen, die je weer kunt combineren met mooie bedels uit haar enorme assortiment. Zo vet! Het zijn niet van die friemelige, freutelige, frommelarmbandjes die je na 1 uur dragen kapot trekt. Nee, het zijn echt stevige, robuuste, coole armbanden die je dus helemaal zelf kunt samenstellen! 

 

Sharonne is voor mij lekker los gegaan met haar allernieuwste collectie en heeft voor mij deze beauty's gemaakt:

 

Maar da's natuurlijk niet alles. Om het helemaal af te maken kun je er ook nog eens bijpassende nagellakjes bij bestellen. Van Mavala welteverstaan: wat mij betreft het beste nagellakmerk OOIT.

 

Pinky Winky

De kleur Copper Gold (193) bij m'n roze armband. Een lekkere, frisse combi die supermooi staat bij zongebruinde handjes. Al zijn die van mij nog een beetje bleek…

Check die pretty bedeltjes! Ook in zilver te bestellen overigens.

 

Hippie Cool

Een gave, bruine band met een felgekleurde manicure: staat leuk bij je hipsteroutfit.

 

Als jij ook zin hebt in prachtige polsen en strak gelakte nagels die perfect bij elkaar matchen, dan moet je bij SUSHA zijn. Kies de kleur van je band en van je bedels, meet je pols op en stuur Sharonne een bericht om jouw bestelling door te geven. Op verzoek kun je er dus ook nog een Mavala nagellakje bij bestellen – wat ik overigens wel aanraad – want ze zijn écht fijn!

 

Ik weet dat jullie nu ook zo'n übercoole, handmade armband willen hebben, dus ik zal niet kinderachtig zijn en de contactgegevens met jullie delen. Klik hier, check de collectie met eigen ogen en zet Sharonne maar lekker aan het werk ;).

 

Oja, nog even over dat fijne prijsje:
Armband: €7,50
Prijs per bedel: €2,50
Mavala nagellakje: €4,95

 

Happy shopping! En tot volgende week :).
Noëlla