Benieuwd wat daar voor nodig was?

Hi Bjoeties!
 

Afgelopen week kwam onze schattige postbezorger (hij is écht cute!) een perspakketje afgeven waar ik heel erg vrolijk van werd. Het was een föhn van BaByliss, woohoo! De iPro 2300 (6616E) met AC-motor, om precies te zijn.
 

Weet je wat dat betekent? Dat ik nu eindelijk in alle rust mijn lokken kan blowdryen, zonder knallende ruzie te hoeven maken met mijn zusjes. Op wonderbaarlijke wijze besluiten we namelijk altijd op hetzelfde moment te gaan douchen… Al-tijd! Ook al is het 6 uur 's ochtends of klokslag middernacht, onze badkamer is nooit vrij. Dankzij onze obsessieve doucheverslaving hebben pap en mam een energierekening waar je eng van wordt. Het gevolg is dat we vervolgens alledrie als een stel kabouters met een tulband (handdoek) op ons hoofd door 't huis lopen en, je raad het al, allemaal tegelijkertijd ons haar moeten föhnen.
 

“Nee ik wil!” “Ja maar mijn haar gaat al schimmelen” “Ja, ik ruik het al!” “Ik was eerst, geef hier!” “Maaaaaam?!”
 

Je snapt nu waarschijnlijk waarom ik zo intens blij was toen dit pakketje binnen kwam…

Can't touch this

Ik pakte 'm uit en het eerste dat me opviel was het formaat. Wat een schattig, klein ding! Onze eigen föhn is 10x zo zwaar (oke, dit is misschien een beetje overdreven). De blaaskracht van zo'n compact föhntje zal vast wel aan de flauwe kant zijn, dacht ik. Wrong! Het is dat ik de laatste tijd veel taartjes en chipjes heb gegeten, want anders had deze turboföhn mij letterlijk omver geblazen (ik ben lekker op dreef met mijn overdrevenheid, merken jullie 't?). Ik was in ieder geval blij verrast, want hij blaast als een baas!

De BaByliss iPro 2300 komt met twee aparte opzetstukjes. Hiermee föhn je je haar supermooi glad. Ook handig: een lang snoer! Kun je fijn een dansje maken terwijl je je haar droogt. Verder vind ik het een stoer föhntje om te zien (voor zover föhns stoer kunnen zijn dan). Bovendien weegt hij bijna niks en is daarom makkelijk mee te nemen in je hutkoffer voor als je op reis gaat.

Er zitten twee schakelaars op de föhn. Met de bovenste kun je de temperatuur regelen en de onderste is voor de blaaskracht. De koude stand is trouwens ook fijn om als airco te gebruiken wanneer je een zweetuitbarsting hebt. Om je haar in deze stand te drogen vind ik persoonlijk wat minder. Duurt zo lang! Ik heb 'm op de warmste en snelste stand gezet en dit werkt voor mij fantastisch. Twee keer met mijn ogen knipperen en mijn haar was droog. En glad. En enorm hoog! Thumbs up voor dit krachtpatsertje!

Kijk mij happy zijn met mijn volle bos
 

Zoek je nog een fijne föhn? Neem deze topper dan zeker in overweging. Het is een enorm fijn ding en superhandig in gebruik. Vooral voor mensen met chronische haast, zoals ik, is deze föhn i-de-aal. Je haar is bizar snel droog en je ziet er nog smashing uit ook.
 

Mag dat kosten?
De BaByliss iPro 2300 kost normaal €89,99. Maaaar je kunt 'm nu scoren in de BaByliss webshop voor €57,95. Yay!

Liefs,
Noëlla