Lees verder…

Hi darlings,

De afgelopen week ben ik zó ontzettend druk geweest…Druk met een hoofdletter ‘D’. Kennen jullie dat? Je gaat naar school, komt laat in de middag thuis en moet daarna nog dat kak-huiswerk gaan zitten maken. Vreselijk! Je hebt geen tijd voor vrienden (of vriendjes), geen tijd voor je favoriete serie en zelfs geen tijd om even de benen te strekken… Ik heb maar gewoon een paar keer mijn hoofd uit het raam gestoken om toch een frisse neus te kunnen halen. Stom huiswerk. Verdwijn!

Hier krijg ik dus altijd last van. Een houten reet.

Maar tóch, ondanks al die drukte en verplichtingen is het onwijs belangrijk dat je soms even ontspant. Pleur dat huiswerk dus even aan de kant en ga eens lekker een half uurtje in een stomend bad liggen. Heb je geen bad? Och, arme jij. Ook dat nog… Nee grapje. Een hete douche is ook lekker hoor (maar niet zo lekker als een ligbad XD ). Voor de geluksvogeltjes met een bad: gooi er een leuke bruisbal in of schiet heel erg uit met je favoriete badschuim voor veel bubbelplezier. Voor degenen zonder bad: Pak een lekkere douchegel en breng hiervan een flinke dot aan op je douchepuff. Ga vervolgens lekker je woestijndroge lichaam scrubben terwijl je ondertussen een haarmaskertje hebt aangebracht.

Nu ik het er zo over heb wil ik het liefst meteen naar mijn badkamer rennen en mezelf daar lekker opsluiten voor de komende drie uur. Ik kom dan zó erg tot rust! Boekie erbij, hip geurkaarsje aan en allerlei fijne productjes gebruiken voor mijn haar, gezicht en lichaam. Top! 

Dus kun je het even allemaal niet meer aan? Ben je boos op je huiswerk? Wil je je agenda kapot scheuren? Je toetsenbord slopen? Je computer uit het raam gooien? Je studieboeken ritueel verbranden? Je school opbellen om te zeggen dat je nooit meer komt? 

GA IN BAD! Echt waar meiden. Een lekkere bad/douchesessie verricht wonderen. Alle stress glijdt van je af en je voelt je weer als herboren! Persoonlijk ben ik dan meestal zó ontstressed dat ik daarna helemaal nergens zin meer in heb… Ik kruip (zoals gewoonlijk) in mijn Primark-huispak (ik heb weer een nieuwe!) en ik zeg de wereld welterusten.

Let it go! Morgen weer een nieuwe dag.

Liefs,
Noëlla