Jaloers?

Damn, ik heb honger…

Stomme schoolstress. Het heeft mijn buikje in een bodemloze put veranderd. Op dit moment kan ik wel een hele chocoladetaart naar binnen werken. En dan nog een halve. En daarna avondeten. 

Gelukkig is er één ding dat me tegenhoudt en dat is… MAKE-UP! Hoe kan het ook anders. Er staat namelijk een heel mooi product op mijn bureau te shinen dat ik nú ga testen. Het is de allernieuwste lipstick van Estée Lauder! De Pure Color Envy (kleurtje 340), om precies te zijn. Vorige week werden er 20 (ja twin-tig!) nieuwe kleuren van deze beauty’s gepresenteerd, dus je snapt dat ik een sprongetje in de lucht maakte. Oké, niet écht natuurlijk, want dan zou ik voor lul staan…

Sowieso ben ik een beetje (lees: heel erg) verliefd op de make-upjes van Estée Lauder, maar deze Pure Color Envy lipsticks zijn werkelijk de hemel op aarde. Ze heten namelijk niet voor niets ‘envy’. Door deze lipstick zal iedereen vreselijk jaloers op je zijn, want je transformeert gewoon in een lekkere stoot. Kijk maar naar mij! (ik krijg er spontaan een duckface van):

Mooi he? Elke keer als ik mijn lippen over elkaar heen wrijf, terwijl ik aan die overheerlijke chocotaart denk (met 5 liter slagroom), ben ik even afgeleid door HOE ZACHT mijn lippen aanvoelen. Dat is gewoon niet normaal. Lippenbalsem is er niks bij.
 
En de kleur die deze lipstick afgeeft… Wauw! Ik heb nog nooit zo’n dekkende lipstick gezien die tegelijkertijd zó zacht aanvoelt. Applausje voor Estée Lauder. O ja, hij ruikt (en smaakt) zelfs lekker naar zoete besjes, jammie! 
 
En toen zat die smeuïge chocotaart weer in mijn hoofd…zucht…
 
 
Where to buy?
Dat is natuurlijk de belangrijkste vraag. Vanaf 3 maart 2014 zijn de lipsticks in de winkel verkrijgbaar. Maar ik heb groot nieuws! Estée Lauder heeft namelijk haar eigen webshop gelanceerd. En weet je wat nóg leuker is? De Pure Color lipsticks zijn nu al exclusief verkrijgbaar via de webshop. JEEEEJ!
 
Ga naar www.esteelauder.nl om meteen je digitale winkelmand vol te gooien.
 
De Pure Color Envy lipsticks kosten €32 per stuk. En ja, dat is inderdaad wat aan de dure kant. Maar weet je? Ik ben ook maar een arm studentje. Ik heb gewoon, net als jullie, een spaarvarken met losgeld die ik af en toe even heen en weer schud (zo'n lekker geluid). En wat ik uiteindelijk van die losse centjes koop? Juist! Make-up van dit prachtige merk. 
 
 
Geloof mij nou maar. De Pure Color Envy lipstick is echt wishlist material
 
Drie hoeraatjes voor zachte lippen! En jaloerse chicks! En chocotaart!
 
Liefs,
Noëlla
 
PS. Hashtag #lipstickenvy en show mij jullie pure sexyness met jullie nieuwe lippenstift. Duckface hoeft niet, maar mag wel.