Slechte waterdrinkers, opgelet!

Soms sta ik perplex door het feit dat ik nog leef. Mezelf uitdrogen kan ik namelijk als de beste en water drinken komt niet in mijn dagplanning voor. 
 

Het is enorm lastig, maar je moet toch echt een maniertje vinden om dagelijks 2 liter vocht naar binnen te klokken. Bij mij ging de knop om toen al mijn organen begonnen op te zwellen en ik een enorme buik kreeg. Ik kreeg mijn broeken niet eens meer dicht! En nee, dat kwam heus niet doordat ik teveel taartjes eet. Oke, misschien een beetje dan…

Al die vieze afvalstoffen konden mijn lichaam niet verlaten omdat ik bijna nooit hoefde te plassen. Ik voelde me zo ongezond! En dat was ik natuurlijk ook. Ik had een huid vol met ontstekingen, mijn nieren deden zeer en ik had dikke olifanten enkels (doordat mijn lichaam zoveel mogelijk vocht probeerde vast te houden). Kortom: dit moest anders. Hoe? Door water te drinken als een malle! Minimaal 5 flesjes per dag en geen gezeur.

Shit, dit was lastig! Ik stond niet erg te springen om telkens een slokje uit mijn fles te nemen. Dat stomme, saaie water… Geef mij maar 2 liter cola of vruchtensap. Maargoed, dan zou ik natuurlijk net zo goed meteen een compleet nieuwe garderobe kunnen shoppen in twee maten groter.

THANK GOD was daar opeens mijn redder in nood, verpakt in een klein, schattig flesje: YEAU!

Ik maakte kennis met dit wondermiddel toen ik op een persevent was. De vriendelijke PR-dame had een glas met doodsaai water in haar hand en hield het kleine flesje erboven. Ze kneep erin en er spoot een klein straaltje van het bosvruchtenspul in het glas. En toen was het tijd om te proeven…

Oke oke oke… Dit was YUMMIE x 1000! Het smaakte naar water. Met bosvruchtensmaak! Voor ik het wist had ik binnen een halve minuut een heel glas water achter mijn kiezen. Een record! De PR-dame gaf me een flesje YEAU! mee en sindsdien is water mijn beste mattie geworden. Het is nu echt een eitje om die 5 flesjes tot en met de laatste druppel leeg te drinken. En weet je wat extra chill is? Er zitten helemaal geen suikers, cafeïne of calorieën in een flesje YEAU! en je kunt er tot wel 30 glazen mee vullen. YEAU! is trouwens ook in andere fruitsmaakjes verkrijgbaar, zoals appel, sinaasappel en zwarte bessen.

Dankjewel YEAU! Je hebt me genezen van de 'ik-wil-geen-water-drinken-ziekte'. Ik kan niet wachten tot ik weer slanke enkels en een vlekkeloos huidje heb. Oja en het is natuurlijk ook hartstikke fijn als ik dadelijk mijn gulp weer probleemloos kan sluiten, zonder dat ik ademnood krijg :).

Girls, echt waar. Droog jezelf niet uit en zorg ervoor dat je voldoende water drinkt. Een opgezwollen buik en een waardeloze huid is écht niet nodig. 

Benieuwd naar YEAU!? Een flesje kost €3,39 en is te koop bij de Albert Heijn.

GO YEAU!

Liefs,

Noëlla