Noëlla toont haar ‘ware gezicht’.

Stel: Die lekkere hunk van school, waar ieder meisje van droomt, wil met jóu op date. Natuurlijk spring je vijfhonderd gaten in de lucht en staat jullie afspraakje megagroot in jouw agenda genoteerd met om zijn mooie naam duizend getekende hartjes.

 
Als de grote avond dichterbij komt, heb je al dagenlang voor de spiegel gestaan en verschillende outfits uitgeprobeerd. Je twijfelt.

 

Ga je voor een sexy cocktailjurkje met killer heels waar je benen en billen mooi in uit komen, of houd je het liever wat meer comfy? Je moet wel lekker jezelf kunnen zijn toch? Ik bedoel, ik vind mijn eigen vriendje het heetst als zijn haar in de war zit en hij een slonzige joggingbroek aan heeft…

 

Daar wil ik overigens niet mee zeggen dat je jouw hunk meteen blijvende oogschade moet bezorgen met je pink trainingspak, maar dat je je met een mooie jeans en een leuk blousje misschien iets meer op je gemak voelt.

 
Heel veel leuke dates later…
Jouw hunk is inmiddels je vriendje en na een tijd vraagt hij of je bij hem komt slapen. Ik weet wat jij nu denkt: “OMG, DAN ZIET HIJ ME ZONDER MAKE-UP!” Voor veel meiden blijft dit een big deal. Je foute onesie aantrekken is toch nét iets makkelijker dan je blotenbillengezicht onthullen, vind je niet?

 
Ik weet nog wel dat ik het heel moeilijk vond om mijn ‘ware gezicht’ aan mijn vriendje te laten zien. Wat moest hij wel niet denken? Als hij ’s ochtends naast me wakker wordt, raakt hij in shock omdat hij denkt dat er een andere chick naast hem ligt.

 

Deze taferelen wilde ik liever voorkomen en daarom sloop ik ’s ochtends stiekem naar de badkamer om snel een laagje foundation en een likje mascara op te doen voordat hij wakker werd. Oja, en als ik toch in de badkamer stond, poetste ik meteen sneaky m'n tanden.

 
Girls, believe me. Op een gegeven moment word je er gek van om dag en nacht die mascara en concealerstick in de aanslag te houden. Om dan nog maar niet te spreken over die vuile make-upvegen die je telkens achterlaat op zijn fris gewassen beddengoed. Awkward!

 

Daarbij maken wij meisjes er altijd een veel groter drama van dan dat het daadwerkelijk is. Want weet je? Jongens zijn gelukkig een beetje raar. Vaak vinden ze ons kale snoetje het allermooist. Kun jij het geloven? Ik niet, want ik schrik nog steeds van mijn eigen spiegelbeeld ’s ochtends vroeg… 

 

Maar hey, mij hoor je niet piepen! Zo kan ik tenminste rustig mijn hoofd op zijn gespierde borstpartij leggen terwijl hij zijn nieuwe witte trui aan heeft. Én het scheelt tientallen euro’s per maand aan drogisterijkosten. Thanks honey!

 

 

Aan alle meiden die hun maskertje nog niet af durven doen: Schoonpoetsen die handel! Zo krijgt je lover ook geen lading cosmetica meer binnen die hij per ongeluk van je gezicht heeft afgesnoept tijdens het zoenen 😉

 
Hoe lang deden jullie er over om au naturel voor je vriendje te verschijnen? Let me know!

Liefs,

Noëlla