Noëlla’s top 5 holy grails!

Ieder meisje heeft ze wel: Eén of meer make-upjes waar je absoluut geen dag zonder kan. Zo heb ik ook een aantal levensreddende essentials in mijn beautycase. Producten die absoluut voor altijd moeten bestaan, omdat ik anders bezwijk van verdriet.

 

Als beautyliefhebber zeg ik natuurlijk tegen elk shiny artikel 'oehhh', 'aaahhh' en 'hebbuhhh', maar ik heb geprobeerd een top 5 te maken van mijn holy grails.

1. Met een dikke vette stip op nummer één: Mijn geliefde Gosh Long Lasting Brow Pen.
Zonder deze wenkbrauwstift ben ik nergens. Dit ding máákt gewoon mijn gezicht. In een heel ver verleden leed ik namelijk aan de pluk-je-wenkbrauwen-kaal-ziekte. Helaas zijn mijn borsteltjes daarvan nog niet helemaal hersteld :(. Dus lieve Brow Pen van Gosh, merci dat jij er bent. Dankzij jou rocken mijn wenkbrauwen weer als die van Cara Delevingne.

 

2. Een hele mond vol: de Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer van Estée Lauder.
Helaas ben ik niet gezegend met een glad en vlekkeloos babyhuidje. Voor degenen die dat wel zijn: gefeliciteerd en geniet ervan (ja, ik ben jaloers). Gelukkig kom ik dankzij deze fijne concealer heel dicht in de buurt bij absolute flawlessness. Hij dekt als een opperbaas! Even deppen op die wallen en mijn gezicht lijkt op die van Doornroosje die net ontwaakt uit haar schoonheidsslaap. Puistjes? Littekentjes? Ook die zijn de hele dag onzichtbaar dankzij dit superdekkende goedje.

 

3. Het budgetproof anti-glans wonder: de All About Matt! Fixing Compact Poeder van Essence.
Hier heb ik een dozijn van ingeslagen. Dat kan namelijk gewoon dankzij de belachelijk lage prijs van €2,99! In al mijn tassen tref je wel zo'n poederdoosje aan, want ik moet dit product 24/7 bij me dragen. Mijn poriën vinden het namelijk grappig om 5 liter vet per uur uit te scheiden… Ik ben echter niet zo blij met deze frituurtaferelen, dus poeder ik die vette laag regelmatig weer lekker mat met dit topproduct van Essence.

 

4. Lippen zo zacht als babybilletjes: de Maybelline Baby Lips lippenbalsem.
Heb jij, net als ik, ook vaak last van woestijndroogte op je lippen? Zo erg dat de vellen erbij hangen? Dan adviseer ik jou het volgende: Ren naar de winkel en koop een Baby Lips! Of 10. Deze lippenbalsem doet écht wat ie belooft: je krijgt er súperzachte zoenlippen van. Ik smeer zo'n beetje de hele dag door, want ze hebben alle vijf mega-yummie smaakjes. Ik denk dat ik verslaafd ben…

 

5. En last but not least: de Lash Mania Reloaded van Essence.
Voor een paar wimpers waar je 'u' tegen zegt. Eén likje van deze mascara en je wimpers lijken meteen 3x zo lang. Love it! Wat kan ik hier nog meer over zeggen? Als je van lange, dikke, vette wimpers houdt (geen spinnenpoten!) is dit gewoon de beste mascara die je kunt hebben. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want hij kost slechts €2,89.

Zonder welk make-upproduct kun jij niet overleven? Laat het me weten! Vind ik leuk :).

Liefs,
Noëlla