De week van Noëlla in foto’s…

Hi girls,

Daar ben ik  weer! Vandaag ben ik even super-random. Het leek me namelijk wel leuk om jullie een kijkje achter de schermen van mijn o-zo boeiende leven te geven. NOT! Eigenlijk was ik gewoon mega inspiratieloos… Maargoed, héél misschien vinden jullie het wel een klein beetje leuk om te zien hoe mijn week was in de vorm van crappy foto's, gemaakt met mijn telefoon.

Laat ik maar meteen beginnen met het hoogtepuntje van de week: Ik kreeg een vet cool perspakket opgestuurd van The Balm! En check dit ondeugende oogschaduwpalet dat erbij zat. Er staan sexy blote lady's op en hun borsten hebben leuke namen, zoals sophisticated, sexy en selfish. Het gaat hier natuurlijk om het welbekende Nude'tude palet en de kleuren zijn volgens mij prachtig. Ik zeg 'volgens mij', omdat hij nog steeds onaangeraakt en smetteloos op mijn bureau ligt. Ik durf 'm niet te testen, zó mooi vind ik ’m!

 

 

Ook ben ik de laatste tijd gi-gan-tisch drukbezet met huiswerk. Ik word gek. Krankzinnig. Buitengewoon gestoord. Uitermate krankjorum. Ik heb zelfs een BOEK moeten bestellen, meiden… EEN BOEK!!! Ik heb zoiets al 5 jaar niet aangeraakt als kunstacademiestudente en nu moet ik opeens een heel BOEK uit mijn hoofd leren. Ik mag van een wonder spreken als ik voor dit tentamen (dat noemen ze toch zo?) een voldoende haal, want ik ben ervan overtuigd dat dit het perfecte voorbeeld van een mission impossible is… Studeertips zijn welkom.

 

Spannend? Nee. Leerzaam? Jep. Makkelijk? Oh God, no!

 

En natuurlijk de bijbehorende verslagen, essays, onderzoeken en meer geneuzel. Kijk mij eens even investeren in mijn toekomst, guysDaar heb ik gewoon slapeloze nachten en een ongezonde dosis stress voor over.

 

Een oververhit toetsenbord en een uitgebrande student… Help?

 

Oké, even omschakelen nu. Ik heb gelukkig ook nog leuke dingen meegemaakt deze week. Zoals bijvoorbeeld de lancering van Smashbox! Een geweldig make-upmerk met honderden primers (ik overdrijf, maar het zijn er VEEL), foundations voor iedere huidskleur en heul veul mooie lipglosses, oogschaduws, blushes, kwasten, etc. Deze parels van make-upjes zijn exclusief verkrijgbaar bij de Douglas. Dus hollen en scoren maar!

 

 

Tussen alle bedrijven door ben ik natuurlijk ook bezig met mijn eigen beautyblog: Bjoetie Kwien! Ik ben nog niet helemaal uit over de naam, maar ik heb alvast zitten knutselen op een eventueel logo. Lekker in Pop-art stijl, want daar houd ik van. Andy Warhol is mijn held en Roy Lichtenstein, uh, ook! Wat vinden jullie ervan? Knalt wel toch?

 

 

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd voor een hele leerzame en gezellige perspresentatie van L'anza. Een haarverzorgingsmerk dat exclusieve haarproducten ontwikkelt, die het haar herstellen en genezen. Wondermiddelen zijn het! En nee, ik zit hier niet een potje reclame te maken, maar ik ben bloedserieus. Ik gebruik nu sinds een jaar alleen nog maar L'anza en er groeit werkelijk engelenhaar uit mijn hoofd. Bovendien ben ik deze dag heel erg blij gemaakt met de allernieuwste haarverzorgingslijn om uit te proberen en een super comfy onesie van Muchachomalo! Dankjewel L'anza! Ik draag mijn onesie nu al de hele week. En ja, ook buiten op straat :D.

 

Ik rock in dit pak hard

 

Graag wil ik deze week afsluiten met een foto van mijn nieuwe huisdier:

Hij heet knorretje en hij is het allerliefste hangbuikzwijntje van de hele wereld. Oké, just kidding… Ik kwam 'm tegen op Instagram. Maar als ik ooit een huisdier neem, is het sowieso een hangbuikzwijn! Of een hangbuikhond. In ieder geval iets met hangbuik. Ik ben om. En jullie?

 

Tot volgende week!

Liefs,
Noëlla