Sla deze beautyproducten in voor een op-en-top verwendag. Dan stap jij straks weer totaal fris en fruitig de schoolbanken in.

Het weekend is uitgevonden om tot rust te komen. Maar hoe doe je dat tot rust komen nou écht? Trommel je bff op, tover je kamer om tot een schoonheidssalon en maak er een beautymiddagje van.

 

 

The Bodyshop heeft een nieuwe collectie met reinigingsproducten op basis van kamille. Deze bloemblaadjes werken ontstekingsremmend (bye, bye puistjes!) en kalmerend – perfect voor je gezicht. Stappenplan: reinig je ogen met de gentle eye make-up remover (€12), je gezicht met de silky cleansing oil (€13) of cleansing butter (€13) en gebruik daarna een goede, hydraterende crème.

 

 

 

 

Ga je 's avonds nog weg en wil je een mooie, egale huid? Gebruik een BB cream (hydraterende crème met een vleugje foundation). De nieuwste BB Cream van The Bodyshop bevat vitamine E. Dit bestanddeel hydrateert nog langer dan een normale BB cream, tot wel ongeveer 12 uur. Er is één kleur die zich aanpast aan de meeste huidtypes. (€19)

 

 

En als we dan toch bezig zijn met dat verzorgen, kan een haarwasbeurt niet ontbreken. Dr. Peppermint is een blok shampoo met spearmintolie en zwarte peper. Hierdoor krijg je meer volume. De voorraad is beperkt en alleen verkrijgbaar via de webshop van Lush. (€10,95 per 55 gram)

 

 

 

 

 

 

 

Om het ritueel helemaal af te maken zorgen we voor strak gelakte nagels, met de nagelproducten van L'Oréal Paris Manicure. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar, van topcoats tot nagelriemcrèmes. Kun je daarna weer verder DIY-en!