CG! geeft tips voor de Sixties look!

De jaren '60 make-up hebben we dit seizoen veel voorbij zien komen in beautyland. Lippen in een knalkleur en een paar look at me-ogen passen helemaal bij deze trend.

Behind the scenes bij Moschino spotten we gorgeous Cara Delavigne met deze popperige look. Met de volgende tips transformeer jij jezelf in no time tot een Sixties Doll.
 

Ogen: 
Een wit oogpotlood is all you need! Zet hiermee een dikke lijn boven je bovenste wimperlijn en vergeet vooral je ooghoeken niet. Voor nóg grotere ogen, kun je ook je waterlijn wit maken met het oogpotlood. Maak je look af met goeie laag mascara of een paar lange, krullende nepwimpers.

 

Wenkbrauwen:
Opvallende wenkbrauwen zijn erg belangrijk bij deze look. Teken ze daarom bij met een wenkbrauwpotlood. Let erop dat je de juiste kleur gebruikt!

Lippen:
Let your lips pop! Kies voor fel rood of oranje en zorg ervoor dat de lipstick dekkend genoeg is. Voor een superstrak resultaat omlijn je eerst je lippen met een lippencil in dezelfde kleur als je lipstick. Maak het af met een transparante gloss.

Wij hebben voor jou een aantal producten geselecteerd om deze look perfect na te maken. Klik hieronder op de thumbnails om de producten te zien.

Wat vind jij van deze look? Let us know! Plaats je reactie hieronder. Nog niet ingelogd? Dat kan hier.