Is (over)ijverig jouw middle name? 😉

Op de vraag wat jij later wilt worden heb je maar één antwoord: een powervrouw! Als ambitieuze chick herken je jezelf vast wel in deze checklist.

1. Stylist (van je vriendinnen), topsportster (drie keer per week hardlopen is een topprestatie), cupcakebakster: jij bent het gewoon allemaal. Tegelijkertijd.

2. Later ben je ook van plan om meerdere taken te managen. Advocaat, business woman én the boss van je eigen tijdschrift: you can do it.

3. Jij ziet jezelf al helemaal in een hip mantelpakje met fabulous tas naar je werk gaan.

4. Met een zeven neem jij liever niet genoegen. Hallo, dat had ook een acht kunnen zijn…

5. De leraren zijn gek op je omdat je ál-tijd een antwoord klaar hebt. En dan ook nog het juiste antwoord, want jij hebt ook nog eens altijd gelijk.

6. Jij smulde van The Hills en bent vastbesloten om net zo’n coole stage als Lauren Conrad binnen te halen.

7. Na drie dagen vakantie begint het bij je te kriebelen. Waar zijn die woordenlijsten voor dat dictee waar jij een tien voor haalt?

8. De rest van je leven heb je al uitgestippeld. Straks een interesting studie, daarna een awesome baan en een mooi huis(je).

9. En je weet ook al welke auto er later op die villaoprit staat te shinen.

10. Tijdens het leren vergeet je nogal eens de tijd. Het is dat er een timer op je telefoon zit, anders zou je de nieuwe aflevering van Awkward nog missen.

11. Je vriendinnen en je vriendje moeten je soms van je bureau wegsleuren. Genoeg geleerd babe, nu is het tijd voor quality time!

12. Jouw antwoord op de vraag ‘Who run the world’ is altijd: GIRLS!