Producten waar je hartje sneller van gaat kloppen.

We lóóóve cosmetica merk Benefit! De producten zijn vaak verpakt in vrolijke doosjes waar je spontaan hebberig van wordt. Dit geldt natuurlijk ook voor de allernieuwste collectie van Benefit: Core Color.

Deze lijn bestaat uit tien cream oogschaduws, twaalf poeder oogschaduws en zes lipglossjes.

Creaseless Cream Shadow (€19):

Deze creamy oogschaduws zijn crease-proof. Dat betekent dat de oogschaduw niet verschuift of in de lijntjes gaat zitten. Dit product is er in tien draagbare kleuren met superleuke namen, zoals “Skinny Jeans” en “Birthday Suit”. Tip: je kunt met de Creaseless Cream Shadow ook een mooie eyeliner maken. Gebruik hiervoor een speciale eyeliner brush.

Longwear Powder Shadow (€19):

Heb je 's ochtends urenlang voor de spiegel gestaan om een perfecte ooglook te creëeren? Dit is dé oogschaduw die de hele dag door blijft zitten, yes! De oogschaduw is er in twaalf draagbare tinten. Sommige hebben een lichte shimmer en sommigen hebben een matte finish. Tip: breng wat powder shadow aan over de cream shadow voor een intenser resultaat.

Ultra Plush Lipgloss (€17):

Deze glossjes zijn superzacht en totaal niet kleverig. Van transparant tot hot pink, deze gloss komt in zes mooie tinten en hebben een fruitig smaakje. Perfect voor kiss-proof lips!
 

Het filmpje van de nieuwe Core Color Collectie. Check it out!

De producten zijn nu exclusief te koop bij Douglas. Vanaf september wordt de collectie uitgebreid met een lipstick in tien verschillende kleuren.

Welk product zou jij dolgraag aan je make-up stash toe willen voegen? Let us know en plaats je reactie hieronder.