Vrijheid geef je door! Het is morgen 5 mei en dat betekent dat de vrijheid weer gevierd gaat worden. In veel steden zijn leuke festivals te vinden, check hier de agenda!

Den Haag
In Den Haag moet je vooral in de buurt van het Spuiplein zijn. Daar komen onder andere Ali B en Nick & Simon langs! Verder zijn er optredens van de bandjes Noble Tea & The Medics.
http://www.bevrijdingsfestivaldenhaag.nl/


Utrecht

In Utrecht gaat BoemKlatsch proberen het record grouphug te verbeteren, komen Nick & Simon een liedje zingen en zijn er nog vele andere activiteiten.
http://bevrijdingsfestivalutrecht.nl/

Amsterdam
In heel Amsterdam is het zaterdag feest. Cirque Valentin, Hit Me TV, Lange Frans en The Fudge.. Je hoeft je niet te vervelen!
http://www.4en5meiamsterdam.nl/

Zwolle
Roel van Velzen, Waylon, Chef Special, Krystl.. Te gek! Waar moet je heen om deze optredens te kunnen zien? Zwolle is hiervoor the placet to be!
http://www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl/

Assen
In Assen moet je vooral bij de Main Stage en Dance Stage in de buurt blijven. Je wilt namen horen? Sunnery James, Alain Clark, Di-Rect, the Partysquad, King Jack en nog veeel meer!
http://www.bevrijdingsfestivaldrenthe.nl/programma/

Roermond
In Roermond is het ook de hele dag heel gezellig! Op het grote podium zijn optredens van onder andere Go Back To The Zoo en Pete Philly!
http://bevrijdingsfestivallimburg.nl/about/

Den Bosch
In Den Bosch kun je je met meerdere podia bezighouden. Er zijn de hele dag door optredens en Go Back To The Zoo heeft het druk morgen, ook hier zijn ze te zien!
http://www.bevrijdingsfestivalbrabant.nl/