En meer fun op tv vanavond

Geen zin om te shoppen vanavond? Gelijk heb je, want er zijn weer genoeg leuke dingen op tv! Ga jij voor een spannende movie, leuke serie of een reality docu?

 

 

 

Catfish: The TV Show – 19:05 uur op MTV
Vanavond zie je actrice Tracie Thoms, die te maken krijgt met Sammie, een wel heel fanatieke fan. Tracie en Sammie kwamen met elkaar in contact, nadat Sammie haar een privébericht stuurde. De berichtjes gingen over en weer, en Sammie stelde Tracie ook meteen voor aan Reese, die ook een fan was. Totdat Reese kanker kreeg en plotseling overleed. Kort daarna verdween Sammie ook. Tracie vertrouwt de situatie voor geen meter.
 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
Sheldon kijkt de lessen van Penny af, met de hoop een betere leraar te worden. Raj fantaseert ondertussen over de vriendin van zijn beste vriend.
 

Four Weddings – 20:00 uur op TLC
Vier stellen gaan de strijd tegen elkaar aan om een droomhuwelijksreis te winnen. Vanavond trouwen onder andere Eloise en Stephen, maar ze hebben elkaar al een halfjaar niet gezien, omdat Stephen in het leger zit.
 

Over Mijn Lijk – 22:20 uur op Nederland 1
Patrick Lodiers volgt een jaar lang vijf ongeneeslijk zieke jongeren. Annemiek (35), Max (22), Sylvia (27), Sanne (18) en Mark (26), hebben allemaal niet lang meer te leven, maar ze willen nog zoveel mogelijk leuke dingen doen en genieten.
 

FILMTIP
Dream Girls – 20:30 uur op RTL8

Effie (Jennifer Hudson), Deena (Beyoncé) en Lorrell, vormen samen het zangtrio The Dreamettes. Ze dromen van een zangcarrière en besluiten mee te doen aan een talentenjacht in New York. Ondanks dat ze niet winnen, komen ze in contact met de succesvolle manager Curtis. Hij verandert The Dreamettes in een beroemde popgroep, maar daar is niet iedereen even blij mee.

De Eetclub – 20:30 uur op NET5
Karen (Bracha van Doesburgh) en Michel (Mark van Eeuwen), verhuizen met hun dochtertje naar een luxe villawijk. Karen wordt al snel vriendinnen met hun buren, en ze sluit zich aan bij de lokale Eetclub. Als één van de villa's afbrandt en de bewoner dood gevonden wordt, komt Karen erachter dat niets is wat het lijkt.