Net als de Chanel modellen

Vorige week showde Karl Lagerfeld zijn Spring/Summer '15 collectie in Parijs. Het thema van de show was Make Fashion Not War, en de modellen liepen met hun nieuwe accessoire, een Chanel megafoon, over de runway. Allemaal om hun personal message over de world naar buiten te brengen. 

Het is dan ook geen big surpise dat de beauty looks ook persoonlijk waren. De modellen mochten namelijk hun eigen make-up uitkiezen, die het beste bij hun uiterlijk paste. We like! Daarom staat de beauty tutorial van vandaag helemaal in het teken van een natural look. Try it yourself :-).

Beauty 

1. Begin je look met een primer. Een primer is bijna altijd transparant, en zit vol met vitamines die goed zijn voor je huid. Daarnaast egaliseert-ie, waardoor je huid er super smooth uitziet.

2. Leg je foundation even weg, en ruil 'm in voor een BB Cream. Deze is wel iets minder dekkend dan een foundation, maar een stuk lichter voor je huid en dus natuurlijker. Het voordeel van een BB Cream is dat er ook een moisturizer in zit, waardoor je huidje er meteen lekker zacht van wordt. 

3. Voor een natuurlijk kleurtje op je gezicht, kun je het beste kiezen voor een blusher of bronzer zonder glittersBenefit heeft ook de Posie Tint, een roze lip- en cheekstain die binnen no-time in je huid trekt. Geen spoortje make-up te bekennen dus. 🙂

4. Krul je wimpers met een wimperkruller, en gebruik daarna een beetje mascara. Heb je blond haar? Gebruik dan een bruine mascara. Dit is minder hard in je gezicht, en dus natuurlijker.  

5. Borstel je wenkbrauwen met een wimperborsteltje. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar een wimperborsteltje is gemaakt om haartjes te separeren en dus lijken je wenkbrauwen meteen voller. Ideaal, toch? 

Hair

1. Was je haar met een verzorgende shampoo en conditioner. Je kunt je haar door de lucht laten drogen, of föhnen, afhankelijk van wat jij het prettigst vindt. 

2. Een volumeboost nodig? Spuit dan een beetje droogshampoo op je roots. De Miracle Dry Mega Instant droogshampoo van Aussie laat geen witte waas achter, en zorgt voor instant volume! 

3. Smeer als finishing touch een verzorgende of een anti-frizz olie in de puntjes. 

That's it! Jouw personal natural beautylook 🙂