Nieuwe nummers en een shocking bekentenis!

JB is weer volop in ’t nieuws. De hottie lanceerde gister z’n nieuwste concert docu Believe in de VS, hij heeft nog een paar nieuwe songs uitgebracht én oh my god – hij gaat met pensioen! Of toch niet?

 

Naast de Music Mondays waren er nog veel meer nummers die Justin heeft opgenomen in de studio, maar die we nog niet gehoord hebben. Tot nu toe, dan. One Love, What’s Hatnin, Memphis en Swap It Out zijn namelijk op het web geplaatst. We like! Beluister ze hieronder:

 

One Love

 

What’s Hatnin

 

Swap It Out

 

Memphis

 

Gister werd in de VS al de muziekdocu Believe gelanceerd. Wij moeten nog even wachten tot 2 januari voor we J kunnen zien in de docu. Dan komt-ie namelijk hier uit.

 

In Believe zie je de highlights van JB’s Believe tour en beelden uit zijn jeugd. Check hoe Justin van klein jochie uit Canada tot mega-idool werd gebombardeerd en hoe JB zich achter de schermen gedraagt tijdens zijn tour. Benieuwd? Bekijk nog ’n keer de trailer:

 

Of de popster nog een album uit zal brengen, dat is nog maar de vraag. We know, ook wij zijn in shock. Gister vertelde hij namelijk tijdens een interview dat-ie wil stoppen met muziek maken: ‘Na het uitbrengen van mijn nieuwe album, ga ik met pensioen, man. Ik ga met pensioen. Ik stop denk ik met muziek maken.’ Euh, really, Justin? Of was -ie onder invloed van iets? We houden je op de hoogte…