show

Billie Eilish doet voor de vierde keer hét interview met Vanity Fair

Billie Eilish deelde tijdens een Q&A op haar Instagram Story dat ze voor de vierde keer op rij het interview met Vanity Fair gaat doen!

Jaarlijkse interview met Vanity Fair

Billie Eilish is pas 18 jaar en de afgelopen tijd enorm gegroeid. Ze is nu nóg bekender dan dat ze vier jaar geleden was, tijdens haar allereerste interview met Vanity Fair. Het tweede interview is precies een jaar later op dezelfde dag opnieuw opgenomen en toen konden we al zien hoeveel Billie in één jaar was gegroeid. Vorig jaar deed ze het interview voor de derde keer en nu, weer een jaar later, op 18 oktober 2020, is het interview opnieuw opgenomen en zullen we binnenkort zien hoe de wereldberoemde Billie nu op de vragen (en de oude Billie) reageert.

Check hier wanneer de docu over Billie Eilish uitkomt!

Billie onthulde dat ze voor de vierde keer op rij hét Vanity Fair interview gaat doen tijdens een Q&A op haar Instagram stories. Een fan vroeg: ‘Doe je dit jaar weer het jaarlijkse voortgang interview?‘, waarop Billie reageerde: ‘Well, tomorrow is the 18th, isn’t it?’. Het ziet er dus naar uit dat we binnenkort voorde vierde keer het Vanity Fair interview met Billie Eilish zullen zien. YAS!

Check hier het interview van vorig jaar

Billie Eilish

LEES OOK:

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen