Le freak, c’est chique, freak out! Na verschillende blogs the hebben geschreven over gevoelens, leek het me leuk om het eens over fashion en lifestyle te hebben. In mijn blog laat ik je een aantal hotte items zien die ik gespot heb op het internet. Hope you like it (;

Naast de nieuwste collecties van de designers van fashion week, worden veel modellen backstage gespot met de Isabel Marant sneakers. Stijlvolle, vrolijke sneakers met een leuk kleurtje. Deze sneakers kosten wel wat; de prijzen beginnen vanaf honderdtwintig euro.

Dit product is al voor 2012 geïntroduceerd, maar als je origineel wilt zijn ‘issie nog steeds hot. Je kon ’em twee weken geleden ook al in Marvy’s blog winnen: de Bobble!

De Bobble is een waterfles die je wel driehonderd keer kunt vullen vóórdat je het filter moet vervangen. Deze hippe fles kun je voor twintig euro kopen bij de Bijenkorf. Origineel is hij zeker, en ook nog eens goed voor het milieu.

Deze hippe indianenlaarzen kan je zowel in de winter én zomer dragen. Kiboots bestaan uit een combi van een printje en leer. Stoer te combineren met je jeans, maar ook erg leuk onder een rokje met panty of een kort broekje. De prijs van de Kiboots ligt rond de €179,95.

Een Coffeecup, what else? Ideaal om je koffie ’s ochtends in warm te houden, zodat je nog even extra lang kan genieten van je zelfgetapte Nespresso. Onder andere Blond Amsterdam en Starbucks hebben er eentje in hun collectie!

Ook al een tijdje bekend, maar nog steeds hip als je beetje van de ‘survival’ look houdt: de bandana! Deze is trouwens ook erg leuk voor andere looks. De bandana is ideaal om haar en zweet uit je gezicht te houden. Je kunt er zelf ook een maken van een stofje of zakdoek die je op de markt kunt krijgen!

Wil je jezelf echt onderscheiden en een eigen trend creeëren met laarzen? Dan zijn Ibizaboots perfect voor jou. Ze zijn ze wel een beetje prijzig, je kunt een paar Ibizaboots aanschaffen vanaf €189,95. Heb je dat er niet voor over? Lookalike Ibizaboots zijn ook verkrijgbaar op Italiaanse markten, daar kan je ze scoren voor €25,-.

And last but not least:

“A girl should be two things: classy and fabulous”
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” – Coco Chanel