Femke is eyelinerjunkie…

Make-up junkies moeten het kunnen beamen: eyeliner is awesome. Toch wordt de liefde voor eyeliner vaak verpest door trillende handen en uitgevlekte resultaten. Maar heb je er ooit weleens aan gedacht om een andere soort eyeliner te proberen? It just might change your life…

Liquid Eyeliner
Iedereen is denk ik wel bekend met de klassieke liquid eyeliner. De naam zegt het al: deze eyeliner is geheel vloeibaar en is daarom erg soepel in het aanbrengen. Het enige nadeel is dat het niet snel droogt, waardoor je –in alle enthousiasme om het resultaat te zien- het sneller uitvlekt en vervaagd.

Gel Eyeliner
Een goed alternatief voor liquid eyeliner is gel. Deze substantie is net iets steviger, waardoor het sneller droogt en het ook minder snel vervaagd. Daarnaast zet je door het speciale kwastje ook strakkere lijnen zetten…Ideaal voor een wing!

Stift Eyeliner
De naam zegt het al: een eyeliner in stiftvorm. Als je het jezelf helemaal makkelijk wil maken en ’s ochtends weinig tijd hebt moet je zeker hiervoor kiezen. Een stift is namelijk makkelijker te hanteren dan een liquid of gel kwast, waardoor het aanbrengen ook heel makkelijk zal gaan.

Wat is jouw favoriete eyeliner?

Liefs,
Femke
www.youniqueblog.blogspot.com