Die hij écht niet wil horen

Dat eerlijkheid belangrijk is in een relatie is vanzelfsprekend. Maar je hoeft niet alles met hem te delen…

1.”Mijn ex…”
Of het nu wordt toegegeven of niet het onderwerp ‘’exen’’ blijft altijd een gevoelig onderwerp. Jij wilt niet weten wat hij allemaal wel of niet met zijn ex heeft gedaan, dus hij ook niet van jou.
2.”Je beste vriend is zó dom”
Hoe voel jij je als dit over je eigen beste vriendin wordt gezegd? Jongens denken er namelijk precies hetzelfde over: van z’n vrienden moet je afblijven!
3.”Weet je…”
Bewaar al die juicey details over dat nieuwe meisje in de klas voor je vriendinnen. Een jongen zit echt niet te wachten op het weetje dat ze het achternichtje van de kennis van de oom van Albert Verlinden is.
4.”Later…”
Fijn dat je nu al heel jullie toekomstig leven hebt uitgepland, maar een jongen is daar echt niet zo mee bezig. It freaks him out!
5.”Vind jij haar knap?”Geef toe meiden: het antwoord is altijd fout. Zegt hij ja, dan wordt je boos en onzeker dat hij nog steeds als een echte jager naar meisjes kijkt. Zegt hij nee, dan wordt je boos en onzeker omdat je weet dat hij tegen je liegt.
6.”Wat is er?” “Niks!”
De toon waarop je die ‘’niks’’ zei, zegt waarschijnlijk al genoeg. Maar wat moet hij ermee als jij hem niet vertelt wat er aan de hand is? Met hem erover praten voorkomt een hoop frustraties van beide kanten.
7.”Ik moet een scheetje laten”
Hij is de beste ruften-later van de hele wereld. Wil je hem alsjeblieft deze eer laten
behouden?

Liefs,

Femke