Een CG! stagiaire. Hoe ziet mijn dag eruit?

5:50
De wekker gaat. Tijd om op te staan! Omdat ik twee uur moet reizen (ik woon in the middle of nowhere) moet ik extra vroeg opstaan. Gelukkig heb ik geen last van een ochtend humeur. Maar dat kan ook niet anders, met de leukste stage van Nederland 😉 Om 7 uur stap ik op de bus. Op naar Amsterdam!

9:00 – 12:00
De werkdag kan beginnen. Ik zet mijn computer aan en begin met tikken.
Tot de pauze doe ik verschillende dingen. Ik ga wat te drinken halen, pak de post mee, werk aan mijn artikelen en doe soms wat klusjes als kopiëren, de site bijwerken of de mailbox opruimen.

12:00 – 12:30
Middagpauze! De hele redactie verzamelt zich in het kantoor van Suuz om een half uur lang alleen maar grapjes te maken, te gieren van de lach en ohja: eten natuurlijk. Favo onderwerp? Tv programma’s! De laatste paar dagen zijn we natuurlijk even lekker buiten gaan zitten. Weg met de witte kantoorkleur, hello tan! Wel jammer: als je eenmaal buiten zit is het echt on-moge-lijk om jezelf weer terug naar binnen te slepen.

12:30 – 17:30
’s Middags werk ik door aan mijn artikelen en haal ik soms voor de tweede keer de post op. De pakketjes stromen namelijk binnen hier! Wel lastig hoor, als je zo nieuwsgierig bent als ik. Wat zou er allemaal voor leuks in zitten?! Rond 17:30 is het tijd om aan mijn reis terug naar huis te beginnen. De werkdag zit er weer op!

Natuurlijk zijn er ook wel eens uitzonderingen, zoals die superleuke special guests die pas op de redactie waren. Maar oh, wat word ik op de proef gesteld: ik mag namelijk nog niks zeggen! Als je hier stage wil gaan lopen moet je goed zijn in het bewaren van geheimpjes! 😉

Liefs,
AnnemarieLekker buiten lunchen met de hele redactie. Sun, we’ve missed you!