Elke maand vertellen jullie je ‘Lovestories’ in CosmoGIRL!, dus Ying vond het tijd om haar Lovestory met jullie te delen!

Op een maandagmiddag zat ik nog even met mijn vriendinnen kletsen en toen kwam er een jongen bij ons zitten. Ik vond hem er best goed uitzien, maar verder had ik eigenlijk geen idee wie het was. We gingen wat gezellig kletsen en ik had voor de grap mijn vriendin op zijn achtergrond gezet van zijn Blackberry. Op den duur vroeg hij mijn nummer en dat was het dan voor die dag.

We gingen in dezelfde week wat Whatsappen, eerst was het niet zoveel bijzonders, maar uiteindelijk werden de gesprekken wel steeds interessanter. Ik vroeg me af wat hij de volgende dag ging doen, maar hij dacht dat ik bedoelde of hij misschien morgen met mij uit wilde gaan… Vriendinnen konden het ook niet geloven, omdat ik normaal te verlegen ben voor dat soort dingen, en toen heb ik dus een soort van per ongeluk een jongen mee uitgevraagd.

Van het een kwam het ander, een paar weken terug gingen we op een zaterdag naar de film. De busreis was een uur en het klikte gelukkig goed. Ik was van tevoren erg bang voor gênante stiltes. Want wat nou als die zouden vallen? Zitten we daar gezellig in de bus en film… Gelukkig pakte het allemaal beter uit dan verwacht en heb ik sinds tijden niet meer zoveel gelachen. Het was best wel leuk om eigenlijk iets te doen met iemand die je totaal niet kent en dan uiteindelijk een hele leuke dag te hebben.

Weer op school kwamen de roddels en geruchten meteen. “Zo jij gaat dus met hem? En hebben jullie nou wat?” Om eerlijk te zijn kende ik hem net een week, dus ik vond dat allemaal een beetje overhaast. Dus ja, ik wist er zelf ook niet echt iets over te zeggen, mijn standaard antwoord was dan ook: ‘Ik weet het niet.

En eerlijk gezegd wist ik ook totaal niet wat ik ermee aan moest. Had ik net besloten dat ik happy single was en daar trots op ben, komt er opeens een hele leuke jongen op mijn pad. Ik zie wel hoe alles liep, ik wilde ook niet weer gekwetst worden. Mijn laatste relatie ging niet zo leuk over, dus ik hoopte dat het dit keer niet weer mis zou gaan. Ik wist zelf ook niet zo goed of hij nou een vriend zou zijn of het nog meer werd…

Een week later hadden we de tweede date. De eerste 10 minuten toen we bij zijn huis aankwamen maakte ik al meteen een goede indruk.. Not! Om te beginnen vroeg ik: “Hé is dat jullie tuinman?” Bleek het zijn vader te zijn… Daarna had ik zijn schattige broertjes ontmoet die schildpadjes op papier aan het uitknippen waren, toen ik door wilde lopen stapte ik vol op het mooie kunstwerk. We liepen verder in het huis en ik zag een paar schoenen staan en vroeg: “Zijn dat je bergschoenen?” Bleken het zijn leren Uggs te zijn waar hij nogal hard voor gewerkt had…

Maar na het zwemmen, is het gelukkig nog wel allemaal goed gekomen. Hij heeft (gelukkig) mijn .. minder leuke (;-)) commentaren vergeven en nu heb ik dan ook het allerliefste & knapste vriendje van de hele wereld. : )

Liefs,

Ying

PS: Gek hoe dingen kunnen lopen! Als ik hem niet per ongeluk mee uit had gevraagd, was dit nooit gebeurd. Dus wees niet bang om een jongen te vragen. Als hij nee zegt, heb je genoeg andere leuke jongens. En als het misschien geen liefde wordt heb je wel meteen een leuke vriend erbij. Een nee heb je en een ja kan je krijgen!

Foto: http://didit-didot.deviantart.com/art/a-Love-story-161900896