Nina moet namelijk afscheid nemen als blogger voor CosmoGIRL! Check hier haar allerallerallerlaatste blog!

“Afscheid nemen bestaat niet.” zong Marco Borsato ooit. Wat een bullcrap is dat zeg! Natuurlijk bestaat afscheid nemen wel. Waar hebben we anders de woorden ‘weerzien’ en ‘herinneringen’ voor? Ik ga een vrije interpretatie doen van wat Marco eigenlijk wilde zeggen met deze zin. (Sorry Marco, als ik het bij het verkeerde eind heb!)

Dat is namelijk dat het afscheid nemen nooit super pijnlijk hoeft te zijn, het is maar hoe je er mee omgaat. En dat zeg ik ook tegen jullie, want ik ga namelijk afscheid nemen van het bloggen op de Cosmogirl-site door het instituut genaamd ‘school’.

Zoals sommigen van jullie misschien hebben gemerkt gaat het de laatste tijd wat minder met mijn wekelijkse blogs en als ik er al tijd voor vind, dan steek ik ook veel te weinig aandacht en liefde in ze. Door dit tijdgebrek heb ik besloten te stoppen met het bloggen op de Cosmogirl! site.

Voor sommigen een tragedie, voor anderen misschien een opluchting, want wat was het commentaar soms hard! “Alsof wij geïnteresseerd zijn in jouw leven!” en “Houd maar op met te denken dat je alles bent, want dat ben je niet!” zijn twee van de naarste opmerkingen onder een blogpost die ik ooit heb gehad.

En natuurlijk probeer je de schouders erbij op te halen en te denken: “Ach.” Maar als je dan juist in dat blog drie uur hebt zitten, dan is dat best wel even rot om te lezen. Maar gelukkig waren velen van jullie ook superleuk en heb ik via Twitter en Facebook zelfs een paar lezeressen leren kennen(!) waar ik nu leuk contact mee heb.

Over leuk contact gesproken: De mensen bij CG! zelf zijn echt schatjes! Ik heb twee toffe meiden als ‘bazinnen’ gehad en die wil ik even noemen. Het begon allemaal bij Sara (Madou), waar ik door ben ‘aangenomen’. Zij is de eerste persoon geweest die er vertrouwen in had dat ik iets super tofs voor elkaar kon boksen op de site en dat is door het uitvallen van een andere blogster toen ook werkelijkheid geworden.

Sara en ik kregen – door bijvoorbeeld een gedeelde liefde voor muziek en dan met name alternatieve muziek – naast mailcontact ook nog heftig Twitter contact en sindsdien word ik zelfs nog uitgenodigd voor leuke dingen door haar! Ik moet nog steeds een keer ergens mee naartoe gaan, maar dat komt vast wel, nu heb ik immers wat meer tijd 😉

Dan komen we bij de tweede ‘bazin’ en dat is Kim. Zij nam het stokje over toen Sara bij CG! vertrok en ook al heb ik haar maar weinig mogen spreken, de keren dát ik haar sprak heel leuk. Ook wij delen een liefde voor goede muziek (Lucky Fonz III, bijvoorbeeld) en ze heeft er ook voor gezorgd dat ik mijzelf minder schuldig voelde over deze situatie.

Ik weet sowieso dat we nog veel contact zullen houden en dat ik dan misschien wel weg ben bij Cosmogirl.nl, ik nooit echt weg zal wezen bij deze meiden. Of ze het nou leuk vinden of niet!

Toen ik voor het eerst begon met bloggen had ik nooit verwacht dat ik na twee maanden al terecht zou kunnen bij Cosmogirl.nl. Ik had gewoon gemaild met het idee van: Een nee heb je, een ja kan je krijgen. Daarna is alles vrij hard gegaan voor me en ben ik – net als Merel (ex – CG! blogster) – aangenomen bij Scholieren.com en ik werk nu voor Festivalinfo.nl.

Om te bedenken dat ik dit allemaal (over twee maanden bestaat mijn persoonlijke blog pas een jaar) in een jaar voor elkaar heb gebokst is voor mij nog droom waar ik uit wakker moet worden. Wat ik hiermee wil zeggen is: Als je écht iets wilt, zoals bijvoorbeeld iets kleins als bloggen, dan kan je dat bereiken! Ik word nu uitgenodigd voor feestjes en pers releases van kledingmerken etc. Dat kan jij net zo makkelijk als je dat écht wilt.

Daarmee wil ik deze vaarwel-column/blog afsluiten. Ik ga jullie missen en dat is echt niet overdreven!

Kusjes,

Nina