Lisanne ziet haar eerste echte fashionshow op de AIFW!

Zondag 17 juli was het zover, ik ging naar Amstedam voor mijn eerste echte fashionshow. Super spannend natuurlijk!

Nu zie ik jullie denken: ‘Maar hoe komt Lisanne daar dan terecht?’ Ongeveer twee weken geleden opende ik mijn mail en las niets vermoedend alle mailtjes door. Toen viel mijn oog op een mail in hoofdletters: ‘INVITATION: CLUB BRLLANT PRESENTS … FOOL’S GOLD by DENNIS DIEM … ’

Nieuwsgierig opende ik het mailtje en hoe meer ik las, hoe verder mijn mond open zakte. Ik, echt ik, Lisanne, 16 jaar, was uitgenodigd voor een show van de Amsterdam International Fashionweek! Ik kon mijn ogen niet geloven. Natuurlijk heb ik een blog, maar ik had nooit verwacht dat ik zou worden uitgenodigd.

De twee weken die hierop volgden zaten vol outfitstress en vele shoptripjes voor de perfect outfit. Want, wat moest ik aan? Op gegeven moment kwam ik de perfecte blauwe jurk tegen. Stylisch, elegant, lief en totaly me.

Toen ik deze jurk had gekocht, wist ik meteen dat ik er een gele clutch bij wilde. Nu moest ik die alleen nog vinden. De vrijdag van te voren had ik mijn laatste shoptrip geplant. Ik moest nu alleen nog de accessoires en de tas. Ik was in de V&D en heb de hele winkel doorgezocht, maar geen gele clutch te vinden.

Om even bij te komen, ging ik met een vriendin bij de chocolaterie kijken. Mjamm, wat was dat lekker. Ik draaide mij om en toen… daar achter in de winkel, zag ik mijn perfecte gele clutch. Mijn hele dag was weer goed! Jammer genoeg kon ik geen goede accessoires vinden, maar gelukkig had ik thuis nog wat in de kast liggen.

En toen brak dus de dag aan. Ik vond het best spannend aangezien ik helemaal alleen ging. Maar toen ik over de mini rode loper naar binnen liep, vielen alle spanningen van mij af. De sfeer binnen was heel fijn. Ik keek werkelijk mijn ogen uit. Zoveel modieuse mensen in één ruimte.

Na heel lang wachten, begon de show. Als eerst kwamen de mannelijke modellen op. Ze hadden allemaal een zwarte onderbroek aan, hun hoofd was zwart gemaakt, het licht op de catwalk was uit en ze hadden fluoriserende zonnebrillen op. Dat was een heel mooi gezicht.

Hierna kwamen de vrouwelijke modellen op. Ze hadden ontwerpen aan van Dennis Diem. Ik moet zeggen dat ik echt verrast was over de kleding. De kleuren waren niet helemaal mijn ding, maar ze pasten wel heel goed bij het thema ‘fool’s gold’. Het design van de kleding vond ik echt geweldig. Er zaten veel items tussen die ik ook graag in mijn kast zou willen. De jas en het jurkje op de foto’s vond ik echt geweldig.

Toen ik op het punt stond om weg te gaan kwam er nog iets leuks op mijn pad. Ik zag Miss J Alexander staan en in een impulsieve actie liep ik op hem af en vroeg of ik met hem op de foto mocht.

Ik vond het echt een geweldige ervaring om de Amsterdam International Fashionweek mee te maken. Het was heel bijzonder en ik hoop dat ik dit nog veel vaker mee mag maken.

Lots of love,
Lisanne

PS: Benieuwd naar meer foto’s? Neem een kijkje op mijn blog