My oh my, het zit er al weer op! In september ging ik aan de slag als nieuwe CG! stagiaire en nu moet ik alweer afscheid nemen! 🙁

Dit is een beetje ‘oma vertelt’, maar dit was de eerste CosmoGIRL! die ik ooit las; in maart 2005. Daarnaast de laatste die ik tot nu toe gelezen heb, de CG! met Lily Collins die sinds vorige week in de winkels ligt!

Toen ik in 2005 de checklists, Lovestories en te gekke interviews las, had ik natuurlijk nóóit gedacht dat ik 7 jaar later mijn eigen naam in kleine lettertjes aan de zijkant zou zien staan. Confession: toen ik de eerste keer mijn naam in de colofon zag staan.. Heb ik er een foto van gemaakt en die naar al mijn vriendinnen gestuurd. ‘Waaa, dat ben ik! In CosmoGIRL!’ Oh en hem op Twitter gepost. En op Facebook.

All good things come to and end en dat geldt helaas ook voor de allerleukste stage ever hier op de CG! redactie. Vandaag is mijn laatste dag en dan moet ik mijn plekje alweer afstaan aan de volgende Born to Lead-stagiaire!

Omdat ik gek ben op lijstjes (boodschappenlijstjes, to do-lijstjes, help-mijn-kledingkast-heeft-een-update-nodig-wishlist, checklists in CG!) hier een lijstje over de afgelopen vijf maanden bij CG!

’12 x vijf maanden bij CG!’

.. schreef ik mee aan vijf (!) issues CosmoGIRL (= ook 5x keer het ‘oeeeh en aaaah’-kwartiertje, als de nieuwe CG! op de redactie binnenkomt)
.. las ik hónderden blunders, lovestories en spooky verhalen van Cosmogirls lezeressen
.. ging ik op zoek naar de allerlaatste trends, gadgets en hot items
.. was er de redactietombola, which means.. de beautyredactie ruimt haar kasten op en iedereen kan nagellakjes, geurtjes en ander leuks voor een prikkie scoren! I love!
.. mocht ik ongeveer 150 Cosmogirls blij maken met een dvd, cd, boek of zelfs een reisje naar Londen (ik heb nog nooit iemand zo blij horen zijn met een prijs als Celine)
.. interviewde ik onder andere Esmée Denters, Bas Kosters, Rochelle en Abbey Hoes
.. at ik váák taart, cake en ander lekkers (brainstorm, CG! Winterboek in de winkels, jarige op de redactie, CG! Lookbook online: genoeg redenen voor een feestje!)
.. ging ik met de redactie naar The Amsterdam Dungeon
.. moest de redactie afscheid nemen van CG! Suuz die naar big sis Cosmopolitan ging
.. liep ik wekelijks zo’n 10 keer heen en weer naar de printer. Twee-en-twintig-weken lang.
.. werkten we keihard aan CG!’s birthdayissue: nummer 100! Ik was onder andere behind the scenes bij de partyshoot!
.. had ik een geweldige, fantastische, te gekke, coole stage!!

Maaaar.. Gelukkig hebben we de foto’s nog: