Mijn hoogtepunt van de afgelopen twee weken? Het interview met Trey Songz!

Misschien hadden jullie het al op Twitter gezien: afgelopen vrijdag mocht ik Trey Songz interviewen! Het was mijn allereerste échte interview en ook nog eens met iemand die ik erg leuk vind.

Twee jaar geleden was ik naar zijn concert geweest en zijn nieuwe album Chapter V vind ik ook helemaal leuk. Toen ik op de redactie hoorde dat CG’s Kim Trey mocht interviewen, vroeg ik dan ook of ik mee mocht.

Het leek me erg leuk om een interview met een ster mee te maken en het leek me natuurlijk geweldig om Trey Songz te ontmoeten. Tot mijn verbazing vertelde Kim me dat ik zelf mocht gaan! Eenmaal aangekomen in het hotel moest ik eerst nog ruim een uur wachten voordat ik aan de beurt was. Gelukkig waren er andere journalisten waar ik mee kon kletsen, daardoor ging dat uur een stuk sneller.

Toen was het zo ver: in de hotelkamer waar het interview plaatsvond, zat Trey heel ontspannen op een tweepersoons bank. Ik ging naast hem zitten en toen ik vroeg hoe het met ‘m ging zei hij dat hij exhausted was: hij was die ochtend pas aangekomen in Amsterdam en had niet geslapen. Gelukkig was hij wel in een goed humeur en hij gaf uitgebreide antwoorden op mijn vragen. Het kwartier ging veel te snel voorbij!

Nieuwsgierig naar het interview? Het komt eind deze maand online te staan. Hij heeft trouwens zijn CD gesigneerd en die gaan we binnenkort verloten. Houd dus de site in de gaten als je hier kans op wil maken!

Verder ben ik naar een perspresentatie geweest van Pickwick waar ze vier nieuwe smaken thee introduceerden met ieder een aparte werking: Concentratie-, Spijsvertering-, Liefde&Passie- en Slaaplekker-thee.

Na de presentatie mochten we onze eigen kop thee samenstellen en hadden ze érg lekkere hapjes klaarstaan. Zo kan ik iedere dag wel lunchen… 😉

Liefs,

Anne