Na een half jaar uitputting en stress achter mijn naaimachientje, zijn mijn inspanningen niet voor niets geweest. Ik heb namelijk de voorronde gewonnen van kunstbende Gelderland!

Zondag was de spannende dag en in Nijmegen begonnen al vroeg in de ochtend de voorbereidingen. Mijn modellen stroomden binnen en terwijl ik de visagie deed, stoomde mijn zus ze nog even klaar met een cursusje catwalk lopen.

Eenmaal in het theater aangekomen, zette ik de laatste puntjes op de i. Haar met gel en haarspray vastzetten, make-up bijwerken en kleding aan. Maar natuurlijk kan zo’n dag niet zonder stress verlopen.

Twee minuten voor ons optreden bleek opeens dat de catwalk anders was dan gedacht! Dus snel een nieuwe choreografie bedenken en in de hoop dat het goed zou gaan duwde ik ze maar de catwalk op.

Al met al werd het een spetterend optreden en ben ik super tevreden over de performance. Na het optreden bleven we even hangen. Zo gingen we nog wat leuke jongens spotten bij DJ en Muziek, en nog even Nijmegen in.

Bij de prijsuitreiking was ik toch wel heel erg zenuwachtig. De categorie Fashion kwam pas als laatste voorbij. De nummers twee en drie werden opgenoemd, en gelijk was mijn hoop vergaan. Tot ik opeens mijn naam hoorde. Mijn modellen en vriendinnen stonden al te krijsen, maar ik kon het nauwelijks beseffen.

Nu ga ik 15 April naar de Melkweg in Amsterdam om daar de landelijke finale te winnen! Daar reiken ze ook de CosmoGIRL! Publieksprijs uit. Die kan ik winnen door zoveel mogelijk stemmen te krijgen. De filmpjes komen snel online, dus hou de CosmoGIRL! site in de gaten!

Liefs,
Marije