Lisanne viert haar feestje…

Al weer twee jaar geleden zat ik als 14 –jarig meisje achter de computer. De bloggertrend begon te komen en ik dacht meteen: dat wil ik ook! Ik had nooit gedacht dat ik het zo lang vol zou houden en er met zoveel passie en enthousiasme aan zou werken.

Toen ik eraan begon, wist ik niets van bloggen, wat moest ik erop zetten? Tsja, iets over mode? Maar wat wist ik nou eigenlijk over mode? Of foto’s? Maar waarvan dan?

Spelender wijze heb ik geleerd wat ik erop moest zetten, of beter gezegd wat ik erop wilde zetten. Ik begon het steeds leuker te vinden. Het is nu zelfs zo erg dat ik in ‘blogs’ denk. Bijna bij alles wat ik doe, denk ik: misschien is dat wel leuk voor mijn blog. Altijd als ik ergens kom denk ik: O, daar kan ik ook wel outfit foto’s maken.

In deze twee jaar heb ik hele leuke dingen beleefd:
* Leuke mensen leren kennen
* Super leuke nieuwe blogs/inspiratie bronnen ontdekt
* Mijn liefde voor fotografie ontwikkeld
* Op verschillende websites gestaan
* De fashionshoot voor het Young Talent issue in de CosmoGirl
* En nu natuurlijk het bloggen voor www.cosmogirl.nl

Als ik zo terug denk aan deze twee jaar, ben ik erachter gekomen dat bloggen eigenlijk iets heel bijzonders is. Het is een manier om jezelf te leren kennen en jezelf te ontwikkelen. Je begint je blog vanuit het niets en dan begint het avontuur. Jouw wereld van bijvoorbeeld mode of een andere hobby. Je kunt je blog helemaal omzetten na jouw hand, want het is helemaal van jouw.

Voor mij is mijn blog iets waar ik al mijn creativiteit op het gebied van mode en fotografie kwijt kan. Om heel veel met mijn allergrootste hobby bezig te zijn. Om alvast in aanraking te komen met de modewereld en daar later mijn eigen plekje te vinden!

Benieuwd hoe ik mijn blog anniversary heb gevierd? Neem een kijkje.

Lots of love,
Lisanne