Lees meer!

Hey lieve Cosmogirls,

Iedereen weer gewend aan school en/of werk? Ik begin vandaag weer na drie weken en heb er weer superveel zin in. Dit is ons laatste project en we hebben nog maar vijf lessen. Dan is het eerste jaar alweer klaar!

 

Mijn ring & armparty deze week! De ringen had ik gekocht op de Las Dalias markt vorige week in Amsterdam. Ook de armband met de buddha erop. M'n hele arm zit straks vol met armbandjes als ik zo doorga. Hihi!

 

Deze Emonk Ibiza boots zag ik vorige week bij de Las Dalias markt in Amsterdam en ik was gelijk verliefd. De prijzen verschillen van €350 tot €400. Ze zijn allemaal handgemaakt en van duurzaam leer. Heel leuk voor in de zomer onder een jurkje.
Kijk voor meer modellen op deze website

 

 

 

Yummie: Magnum Pleasure date van de week! Een vriendin had een gesprek bij een modellenbureau en dat moesten we natuurlijk vieren. Ik koos voor de witte Magnum met karamel stukjes, gojibessen en melk chocolade. Magnum Pleasure vind je nu ook bij de Bijenkorf in Den Haag!

 

Inspiratie
Ringen, kettingen, hoedjes, mooie interieurs, YES PLEASE!

 

Holiday
Omdat het einde van het schooljaar al zo dichtbij komt ben ik de laatste tijd heel erg aan het wegdromen bij vakantie foto's. Zon, zee, leuke dorpjes en lekkere cocktails. 
Hebben jullie nog leuke vakantie plannen? Ik ga waarschijnlijk een last minute pakken naar Ibiza of Griekenland, maar een roadtrip lijkt me ook supergaaf! Maybe next year?

Het nieuwste boek van The Secret, Hero
Dit boek gaat over je dromen en hoe je die kan volgen. Veel van jullie zijn waarschijnlijk bezig met de vragen:
wat wil ik na de middelbare school gaan doen, welke richting ga ik kiezen, wat is mijn passie, wat vind ik leuk?
Dit boek helpt je daarbij. Het maakt je duidelijk dat je veel gelukkiger wordt van iets wat echt je passie is! Ik ben pas net begonnen met lezen en ik vind het nu al echt een aanrader.

Lose your mind. Find your soul.
Durf los te gaan en gek te doen, je bent maar één keer jong!

Gister ben ik naar de Dalai Lama geweest in Ahoy Rotterdam. Volgende week vertel ik daar alles over!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst… volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook  en mijn eigen blog.