Hoe was haar vakantie?

Hee lieve CosmoGirls!

Hoe was jullie week? Mijn weekje vakantie was heel leuk! Ik ging een paar daagjes naar Beilen, daar woont een deel van mijn familie. Ik logeerde bij mijn opa en oma. We hebben allemaal leuke dingen gedaan, gefietst, marktje bezocht, theater gezien in het dorp en we zijn naar Groningen geweest. Daar is het Groninger Museum en ik wilde heel graag de nieuwe tentoonstelling zien van Marga Weimans. Ze is één van de meest opvallende modeontwerpsters van dit moment. Mijn favo thema was Wonderland.
 

Mijn favo ontwerpen, pretty pink. De middelste is gebaseerd op een kleurenpatroon van haar eigen DNA. Hoe cool!
 

Marga Weimans – rechts is van het thema Wonderland, wat een laagjes.
 

Het is echt een enorm leuke tentoonstelling met verschillende zalen en thema’s. Alles is handgemaakt of er is gebruik gemaakt van technologie. Zo is er een zaal met ontwerpen waar de kleuren van zijn gebaseerd op haar eigen DNA, en zie je de grote collages waarmee ze werkt. Heel gaaf om te zien! Ook zou ze graag haar eigen modehuis willen. Ik wil niet teveel verklappen, je kan er nog heen t/m 23 november 2014. Meer info vind je hier.

 

Van de week kwam ik deze leuke klok tegen op ModeMusthaves. Je kunt ‘m tussen je boeken zetten of op een kastje. Super origineel voor een klok! 

Mijn broer heeft een nieuw pak gekocht voor zijn studie en dat moest hij natuurlijk even showen. Links zie je zijn vriendin Valerie. 
 

Helaas is mijn vakantie alweer voorbij, vanaf vandaag ben ik weer lekker aan het werk, en school begint ook al bijna! Hebben jullie er al zin in?

Heel fijne vakantie nog & see you next Monday!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog en tumblr voor inspiratie.