Lees meer!

Aloha lieve Cosmogirls!

Deze week zat weer vol met leuke zonnige uitjes! Er was een superleuke boho markt in strandtent Habana op Kijkduin.

Veel leuke kraampjes en een mega boeddha! Alles was heel kleurrijk.

Het was mooi versierd met lampionnetjes en stoere buffalo skulls. Verschillende shops hadden kraampjes vol met leuke dingetjes. Tassen, kleding, sieraden, schoenen.. maar ook stoeltjes en kastjes! We liepen een paar rondjes en gingen daarna lekker eten met een kannetje sangria erbij, yums! Ook was er een dj en hadden we mooi uitzicht op de zonsondergang.

Hema heeft leuke aztec print jasjes op www.hema.nl! Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, dit was mijn favoriet. Mooi met een spijkerbroek en een shirtje eronder. Must-have voor deze zomer!

Vorige week vertelde ik over mijn pakketje die ik binnen kreeg, dit zijn de schoenen! Ze zijn heel erg fel en vallen lekker op, perfect for summer! Ze lopen heerlijk.

Vandaag heb ik de laatste les voor de beoordeling. We moeten nu alles af hebben en laten zien om te kijken of we op de goede weg zitten en of er nog dingen moeten worden aangepast. Ik heb er hard aan gewerkt van de week en heb de illustraties aangepast, in mijn vorige blog zagen ze er heel anders uit he? De lerares gaf me goede tips om de houdingen te veranderen en gekke gezichtjes te maken. Ik vind ze heel grappig geworden dus ik ben benieuwd of ze worden goed gekeurd!

Mijn illustraties voor het thema Tropical Wonders voor spring/summer 2015 voor WE.

De rest van mijn huiswerk, het look book voor WE! Voor mijn andere vak ben ik ook benieuwd of het wordt goed gekeurd. Volgende week is het Pinksteren maar de week erop zijn al de beoordelingen! En dat is gelijk de laatste les voor dit school jaar. Time flies! 

En pssst..

 

Van de week ben ik weer langs de tattoo shop geweest om een nieuwe afspraak te maken. Het is nog een verassing voor jullie wat ik ga laten zetten maar zodra ik ’m heb zal ik het showen met foto’s! 

Heel fijne week en tot maandag!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog.