Lees meer…

Hey Cosmogirls!

Wat een heerlijk weer he! Hoe was jullie week? Zondag ochtend was het weer tijd om mijn nieuwe Cosmo blog te 'schrijven' (hihi op de laptop) en hoe leuk is deze 'Happy Writing!' pen?

Aan de slag met mijn 'Happy Writing' pen!

Deze week had ik een roze bui, ik had bijna elke dag roze aan! Wat vinden jullie van deze look? De ketting is van Primark, trui van Pieces en jasjes en sjaal van Shoeby. I like it sweet!

Tijd om mijn sieraden hoekje weer op te ruimen! M'n ketting collectie groeit en groeit, ze liggen nu allemaal in een la, maar ik moet nog een leuke oplossing bedenken om ze goed op te bergen.

 

Toen ik 19 jaar was ging ik in mijn eentje naar New York voor 2 weken en daarna reisde ik door naar Los Angeles, om daar te meeten met mijn vriendin (ze eindigde daar met haar wereldreis) en we bleven nog 2 weken om San Francisco en Hollywood te bezoeken. Het was zo geweldig dat ik de laatste dagen weer heimwee heb. Komt ook omdat ik The Hills weer aan het kijken ben, love it! Ook ben ik aan het oriënteren waar ik heen wil op vakantie dit jaar, hebben jullie al plannen?

THROW BACK: Los Angeles, take me back!

Hihi, gek doen in San Francisco met mijn roze (toen net nieuw gekochte) zonnebril.

Inspiratie foto's voor deze week! De look van Ashley Olsen vind ik super ooi op deze foto. De jas en de tas, geweldig.

De mooie paarse cactus staat op dit moment op al mijn achtergrondjes (iPad, iPhone). Ik ben gek op cactusjes.

En hoe gaaf is deze lantaarn? De kleur en de bewerking vind ik superleuk. Je kunt 'm kopen bij H&M.

Selfie met mijn vriendin! Dit weekend gingen we naar het optreden van Chef'Special, het nieuwe album klonk nog mooier live.

Toen ik pannenkoeken ging eten bij m'n ouders spotte ik deze mooie zonsondergang. Pinkie pink!

Mooie spreuk voor deze week! Fill your heart with what's important and be done with all the rest.

Liefs, Anouk Emilie

En pssst… volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook (https://www.facebook.com/anoukemilie) en mijn eigen blog (http://anoukemilie.blogspot.nl).