Lees weer een nieuwe blog van Anouk

Hee lieve Cosmogirls!

Woohoo, nog een laatste weekje en dan begint school weer! Ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan en de meiden weer te zien. We gaan het laatste jaar in en dan zit het er alweer op. Dan hebben we ons diploma in le pocket!
 

Vorig jaar met meiden uit mijn klas, I miss them!

Het was zulk vies weer vorige week dat ik mezelf verwend heb met lekkers van de HEMA. Mag ook wel een keertje, toch? Lekker op de bank met warme thee en candy
Voor deze week heb ik weer een blog vol foto’s om je te inspireren.
 

Mmmm, yummie candy!

Inspiratie foto’s – interieur

Hoe leuk zijn de kleurtjes in deze interieurfoto’s? Ik word er helemaal vrolijk van als ik ernaar kijk. De prints, bloemen, illustraties en pasteltinten zijn super inspirerend. De foto’s zijn van het Instagram account van Adore. Het is een online interieur tijdschrift uit Australië dat je lekker op je iPad kunt bekijken. Ook kwam ik dit cactuspotje tegen. Leuk om zelf te maken! Je plaatst drie verschillende cactusjes in een potje en die verf je wit met een roze bovenkant. Je kunt 'm ook beschilderen met streepjes of stippen. Lekker creatief en origineel!

 


Van de week heb ik een nieuwe blog uit Zweden ontdekt, van Jenni Deler. Ze heeft pas één jaar haar blog, maar ze is nu al heel bekend. Haar outfitfoto’s zijn erg inspirerend en op een mooie locatie gemaakt in Monaco (daar woont haar vriend). 

Coat crush!

Toen ik lekker aan het surfen was op internet kwam ik deze geweldige jas tegen van Zara. Hij is al uitverkocht online, maar ik vind hem echt fantastisch. Het materiaal, silhouet, model; I love it! Heerlijk om in weg te kruipen als het koud is. De jas is er in het bruin en in het grijs. Hebben jullie al een nieuwe herfst/winter jas aangeschaft? I will keep on dreaming.

 

Crazy faces met mijn broer! Hihi

De week sloot ik af met een etentje bij mijn ouders thuis en mijn broer en ik kunnen dan lekker gek doen. Vandaar deze foto! 

Inspirerende quote van de week: If you haven’t found it yet, keep looking. – Steve Jobs

Hele fijne laatste vakantie week & see you next Monday!

Liefs, Anouk Emilie

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook opFacebook en mijn eigen blog en tumblr voor inspiratie.